|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 10:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Вто Апр 08, 2014 8:35 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Заглавие: Baby Steps | ベイビーステップТип: ТВ серии Излъчване: 06.04.2014 Eпизоди: 25 Жанрове: Romance, School, Shounen, Sports Студио: Studio Pierrot Web: AniDB / MALРезюме:Маруо Ейчиро (Ей-чан), отличник първа година в гимназията, един ден решава, че не е доволен от начина, по който се развива живота му и че му липсва физическа подготовка. Той намира листовка за безплатни проби в клуб по тенис и решава да се пробва. Мигновено бива запленен от спорта. Без предварителен опит и лоша физическа подготовка, Ей-чан се записва в клуба и започва тренироки, използвайки ума си, всеотдайността си и странната си трудова етика на отличник. Стандартен първи епизод за спортно аниме. Имаше тук-таме добри смешни моменти с Ей-чан и маниакалните му навици относно записките. Надявам се като темпо да докарат анимето. Мангата понякога върви доста бавно заради всичките технически обяснения в нея, но окачвам мачовете да са по интересни за гледане. Само че... какво са им направили на очите и косите Малко странен арт ми стори
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Вто Апр 08, 2014 8:58 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Добър първи епизод, дано се доразвие занапред.
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Вто Апр 15, 2014 3:20 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
2-ри епизод беше подобен на първи. Ей-чан научи няколко неща като за начинаещ и сега се опитва да ги прилага. Сцената със стената беше забавна. Загуби се в собствения си анализ. А бележките му даже имат рисунки на позиции. "Бебешки стъпки" и още как. Но поне тук няма да има дразнещи невъзможни удари и power-ups. Още не мога да свикна с арта.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Вто Апр 15, 2014 12:39 pm |
|
nozo |
|
|
|
Ще ви разочаровам малко, не че правят невъзможни удари, но и тук в един момент се използва израза "влезе в зона" но значението му е като това, което влагат коментаторите, т.е. играча играе на върха на възможностите си за определен период от време, често се чува от чуждите коментатори по време на тенис или баскетболен мач, като цяло в излезлите досега 200+ глави от мангата само момента с бързия напредък на протагониста е силно нереалистичен, но това си е особеност на подобен тип заглавия
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Нед Апр 20, 2014 2:49 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Доста е готино :3 Чудесни начални епизоди, като за спортно аниме. Забавните моменти често им се получават, Ей-чан е голям образ Голям потенциал има, надявам се да го използват. А за арта, не знам к'во не му харесвате - мен си ме кефи. п.с Това ми е първото тенис аниме... Сега ще вземе да ме зариби и по този спорт... тц-тц... п.с2 Аз си се надявам на по-нататъшен романс м/у Ей-чан и Такасаки-сан едит: И трети епизод ми хареса. Ей-чан много надъхан излезе нещо, усещам как ще си отнесе боя
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Нед Апр 20, 2014 6:06 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
|
Приятно изненадан съм от това аниме, има потенциал, ще го следя задължително.
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Пон Апр 28, 2014 3:50 am |
|
samara |
|
|
|
4-ти - Ей-чан поне се размина с юмрука. Хареса ми как всички мислеха, че е невъзможно, но въпреки това накрая признаха, че той изглежда има добро око и реакции. Забавна ми беше и сцената в училището, където го зяпаха като чуха, че има тенис мач и тренира, а е на такова добро място в класацията с оценките
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Пон Апр 28, 2014 4:14 am |
|
^Make.Me.Crazy^ |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 02, 2010 7:27 pm Мнения: 22 Местоположение: Павликени
|
Все съм си мислел да го гледам, още като го зърнах качен първият епизод в замундата.... Сега ще го подхвана да видим, какво не му харесват на арта ;д П.С: Нозо, як подпис... ефекта на мангата
|
|
|
Заглавие: Re: Baby Steps [пролет 2014] Публикувано на: Пон Апр 28, 2014 1:32 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
|
Добър епизод, чакам да почне този турнир, в който ще участва, много ще ми е интересно.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|