|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 7:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 26, 2014 12:15 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
Дообре, утре вечер(или вече би трябвало да го водя просто довечера) ще гледам да пускам темички.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pantsu Showdown VII - записване, дискутиране, коментиран Публикувано на: Нед Апр 27, 2014 2:14 am |
|
Ragnarök |
|
|
|
Аз имам едно предложение... Какво ще кажете да се направи подраздел за showdown-ове? Защото в момента има like ~16 теми, които ще седят доста време, заемайки половин страница.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 27, 2014 2:16 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
Радвай се, че няма 34 теми
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pantsu Showdown VII - записване, дискутиране, коментиран Публикувано на: Нед Апр 27, 2014 2:38 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Ragnarök вече е установено, че в момента, в който темите минат в отделен раздел активността драстично спада. Освен това Showdown-ите са сравнително кратки и само първите рундове правят впечатление ... ^^;; dadaadda искам да се оплача - не си пуснал геройчета Защо!?
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 27, 2014 2:42 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
А? Ко? Кое? Днеска(да де, вчера) играх Heroes. Какво?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pantsu Showdown VII - записване, дискутиране, коментиран Публикувано на: Пон Апр 28, 2014 2:36 pm |
|
Manga Anime |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 28, 2006 12:43 am Мнения: 2005 Местоположение: Akihabara Town Music:Drum&Bass Movement:WalkingVehicles MAD
|
crazy_little_crow написа: dadaadda искам да се оплача - не си пуснал геройчета Защо!? какво се оплакваш като малко гардже, теб поне Super Sonico и Kimi са ти вкарали в играта а аз с нито една героиня не можах да почна а толкова много мислих кои да предложа цяла игра на малка карта в Heroes III щях да направя за това време даже прегледах всички теми да не би да са попаднали в Bishie Showdown-на мацките ми щото нали и трите са доста момчешки на външен вид... иии.. незнам що всъщност никъде ги няма може би щото не носят Pantsu и не са ги допуснали за да не бъдат изнасилени от другите мацки
|
|
|
Заглавие: Re: Pantsu Showdown VII - записване, дискутиране, коментиран Публикувано на: Пон Апр 28, 2014 2:43 pm |
|
Dark Ranger |
|
|
|
Най-вероятно впоследствие ще бъдат пуснати и останалите теми с липсващите мацки и пръчове. Не ми се вярва това да са единствените предложения, тъй като и на мен ми липсват две мадами и един сексапил, а те покриват изискванията.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 28, 2014 8:48 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
crazy_little_crow написа: Всичко е било допуснато Почти
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pantsu Showdown VII - записване, дискутиране, коментиран Публикувано на: Вто Май 06, 2014 3:41 pm |
|
Ragnarök |
|
|
|
Следващият път, ще пускам само lewd работи, понеже вървят най-много, така като гледам. brain ded forum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pantsu Showdown VII - записване, дискутиране, коментиран Публикувано на: Сря Юни 04, 2014 10:01 am |
|
Eien Ryuu |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
Абе я аз да попитам - що няма манга Пантсу и Бишита?! Толкова ли е сушава годината, че няма предложения за там? Шегувам се. Само че миналия път си имаше, а сега.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|