|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Bokura wa Minna Kawaisou Публикувано на: Пет Апр 04, 2014 3:47 pm |
The Maid |
|
|
|
Bokura wa Minna Kawaisou The Kawai Complex Guide to Manors and Hostel Behavior 僕らはみんな河合荘 Тип: TV Епизоди: ? Продължителност: 04.04.2014 - ? Сайтове: [ anidb ] [ MAL ] [ Официален ] Жанрове: Comedy, Coming of Age, Romance Студио: Brains Base Режисьор: Miya Shigeyuki * Адаптация по творбата на Мияхара Рури, мангаката на Love Lab. За Уса Казунари, бъдещето изглежда прекрасно: ще започне да живее сам, и ще прекара гимназиалният си живот спокойно, за разлика от прогимназията. А и момичето, което току-що срещна в библиотеката, е просто толкова прекрасно... Но, естествено, след като най-сетне отива в апартаментите Каваи, където ще живее от сега нататък, реалността е малко по-различна. Живот сам? Не, съседът му е на една завеса разстояние, и е абсолютният перверзник. Да не говорим за останалите. Но тя също живее в този комплекс. Съдба, а? ...enjoy your HanaKana.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bokura wa Minna Kawaisou Публикувано на: Пет Апр 04, 2014 5:33 pm |
|
tobifan00 |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 08, 2013 5:21 pm Мнения: 238 Местоположение: София
|
Симпатично аниме, съдейки по първи епизод. Нищо, което да не сме виждали и преди, но все пак приятно за гледане.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bokura wa Minna Kawaisou Публикувано на: Пет Апр 04, 2014 10:53 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Цитат: perverted roommate that has an obsession for underaged girls Не знаех, че имам анимиран вариант Ще го гледам определено :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bokura wa Minna Kawaisou Публикувано на: Вто Апр 08, 2014 6:19 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
velush написа: са ми леко противни. Напоследък и на мен. Но като гледам на фронта няма кой знае какъв избор от заглавия, та ще му дам шанс и на това
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bokura wa Minna Kawaisou Публикувано на: Нед Апр 13, 2014 11:08 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Хаха! Добре се посмях на "Раждането на Венера" И на сцената, където гледаха филмна ужасите. 2-ри епизод също беше много приятен. Дразнят ме единствено преувеличените моменти, където героят получава някой плесник от Кавай. Като цяло въобще не са направени на място и дори не се получват кой знае колко добре като комедия. Сякаш насила са сложени там, да е би някой да им се върже.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bokura wa Minna Kawaisou Публикувано на: Вто Апр 15, 2014 6:25 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Определено е много забавно. Героите са интересни и разведряващи (освен може би новата, която се появи във втори епизод). Хумористичните сценки винаги им се получават според мен, много смях пада btw aрта нещо не ми харесва особено, но след втория епизод взе да ми става по-приятен и скоро ще взема да му свикна.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bokura wa Minna Kawaisou Публикувано на: Пет Апр 18, 2014 2:00 am |
|
Rampage |
|
|
|
Постера все едно е изваден от някое хентай заглавие. Може и да го почна.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|