Дата и час: Пон Фев 03, 2025 3:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 11 [ 163 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014)
МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2014 12:31 am 
Аватар

Бе, добре беше последния епизод. Много добре, но жалко че може да не видим втори сезон с този завършек.
Както и да е, опенинга си остава. :rocknroll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2014 11:36 am 
Аватар

6iblio написа:
защо Ято нито се скара Юкине, докато вършеше белите, нито го разкар като почти щеше да умре.

защото искал сам да си осъзнае грешката и сериозността на положението, видиш ли :lol:

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 25, 2014 2:30 pm 
Аватар

Клиширан боклук с готина музика. 2/10

Хийори подуши немит х#! и веднага си върна спомени и всичко.
Последната битка беше готина, последните няколко минути едва се гледаха.

И все пак филър епизодите много заприличаха на едни начални серии на Кеншин - едно към едно! Дори репликите бяха сходни.

МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2014 10:23 am 
Аватар

Noragami ep. 11 - хубави картинки, ама някакъв боклучав сюжет. Нещо бях объркал, та ще гледам 12-ти чак довечера.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2014 3:21 pm 
Аватар

Добро аниме беше като цяло. Краят остана отворен, но не съм сигурен дали ми се гледа още... Пък и надали ще направят :lol:

Последната битка като че ли не ми хареса особено, предвид че се очакваше да е най-добрата.

Героите:
Ято - като цяло готин тип, като по средата доста ме издразни като се правеше на емо. По време на битки малко пресилено му е тежкарското поведение, но когато се лигави ме радва.
Хийори - По начало доста безинтересна героиня, с моменти проблясъци за нещо по-добро. Поне голите сцени с нея радваха :3
Юкине - Тъпо. Малко. Г*йче. В началото си представях да излезе интересен персонаж, ама като задълбаха в бебешките му драми, тотално ми дотегна от него.
Кофку и Бишамон винаги ме радваха ;3
Останалите герои не са ми направили никакво впечатление.

Анимацията през цялото време беше доста добра, но за жалост не мога да кажа същото за арта. Особено в последния епизод, беше откровено отвратителен :X

Всичко свързано с музика беше добре... Освен може би ендингът, but who cares. По време на битките, саундтракът буквално те изправяше на нокти, а през останалото време беше лек и спокоен - точно както аз обичам. Опенингът в началото не ми харесваше особено, но в последствие взе, че ме изкефи, изтеглих си го и го прибавих към колекцията си.

Първата половина на анимето беше доста по-добра от втората, да отбележа, тя доста го дръпна надолу, особено задълбаването в драмите на Секи (моментът, в който го освободиха от демоните ми хареса, обаче.) За сметка на това, хуморът на повечето места им се получаваше, особено в моментите, в които се ебаваха с Ято :lol: За жалост, доста мистерии останаха неразкрити, доста неща - все още дори незагатнати... Което ме кара да си помисля дали да не погледна мангата или, евентуално ако има такъв - втория сезон.

Str3e7 написа:
KoP3Le7o написа:
Хийори как се размаза по очи накрая! :twisted: =))

Аз съм на мнението, че само тялото й се е проснало на земята, а самата тя се е пренесла с тях под формата на полу-демон.

Я, кой се е оказал прав :P

Както и да е, много се улисах в писане на коментари, ще бегам да си пусна друго аниме :drunk: Крайна оценка: 8/10

едит: А, да, щях да забравя за Нора! Загадъчно момиченце, неимоверно сладка, със супер якото гласче... Как исках тя да му стане shinki :stars:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 26, 2014 5:03 pm 
Аватар

Str3e7 написа:
Str3e7 написа:
KoP3Le7o написа:
Хийори как се размаза по очи накрая! :twisted: =))

Аз съм на мнението, че само тялото й се е проснало на земята, а самата тя се е пренесла с тях под формата на полу-демон.

Я, кой се е оказал прав :P

За твоето твърдение горе си прав и то беше ясно какво е станало, просто мен ме изкефи как се размаза истинското й тяло. :twisted:

МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2014 7:50 pm 
Аватар

Ми изгледах ги филърите най-сетне. Направиха ми по-скоро лошо впечатление и стана още по-голямо мазало с характерите на героите(дори все още не бяха затвърдили Юкине като положителен герои и пак го драснаха да се сополиви на екрана -.-). Като цяло адаптацията не беше добра въпреки че вървеше сравнително добре по мангата. Проблемът според мен идва от безличието на главните герои. Така и не получиха дълбочина и завършеност, което го отдавам на кофти режисьорски решения и не на място промени в сюжета.
Плюсовете са хубавата музика, приятния и неагангажиращ плот през първите епизоди, концепцията за по-голяма част от героите(изключвам Хиори, тъй като нито тук, нито в мангата не е особено интересна) и базата за сблъсъка между Вина и Ято.
Ако бяха спрели на 10ти епизод щях да си пиша 7, но само заради тези глупави 2 епизода пада 6/10.

ПП: KoP3Le7o, ако има втори сезон - моля те! Не го гледай!

МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2014 8:20 pm 
Аватар

Споко, това аниме се нареди веднагически в списъка с още няколко други, които ако имат продължение, няма да гледам. :)

МнениеПубликувано на: Съб Мар 29, 2014 9:23 pm 
Аватар

Noragami ep. 12 - последен епизод. Бе хубави бяха картинките и уж историята почна добре...ама после се омотаха в глупости. Не съжалявам, че го гледах, но язък им за анимацията.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 30, 2014 1:30 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Мда, поредното, което ме разочарова. 6/10

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2014 10:56 am 
Аватар

Нещо последния епизод ме разочарова... Как изведнъж Хийори си спомни всички и така нататък... Иначе битката с Рабо не беше зле, имаше екшън :D Добро си беше анимето, ама просто на моменти ме разочарова затова му давам 8/10. И мен ме дразнеше също много като Ято се правеше на някъв Емо и беше сериозен, както казаха по-надолу. На него му отива да бъде лигав... А пък тоя Юкине много ме дразни. Още от първия път, когато се срещнаха и капризен, няма да нося т'ва яке много е бебешко, има мече на него... Хийори първо беше скучен персонаж, но когато се запозна с Ято някак си стана по-лигава, което е хубаво :D Кофку много ме радва също Бишамон, ама най вече Кофку. :D Помня в OVA-ta май беше не помня, влиза в няк'ва класна стая и като видя Хийори (то Ято беше влезнал в тялото ѝ там не помня точно и Кофку вижда Хийори (Ято) в една класна стая и през прозореца държи някакъв ученик, който ще падне. И Кофку естествено крещи : ХИЙОРИН и отива при нея затичана и така я прегръща толкова силно, че всички излитат през прозореца :D Затова може да се каже, че Кофку и Ято са ми любимите хора. И Другото нещо, което ми хареса в анимето беше Opening-a. Много приятен тих спокоен, когато няма битки, а когато има става един по-буен някак си по-бърз... Абе, на мен анимето доста ми хареса. :D

ОЦЕНКА : 8.50/10

Последна промяна vaniovanio на Съб Апр 05, 2014 7:19 pm, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2014 5:05 pm 
Аватар

Repost lol. И то с цитат :D
vaniovanio написа:
дава 8/10.

vaniovanio написа:
ОЦЕНКА : 8.50/10

Бързо си мениш мнението нещо :lol:
vaniovanio написа:
Кофку естествено крещи : ХИЙОРИНН-ЧАННН

По принцип я нарича само Хийорин... Просто отбелязвам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2014 7:15 pm 
Аватар

А относно затова, където първо съм дал 8, а после 8.50 така стана, защото докато си четох коментара се сетих колко яко е анимето и затова :D Дори се чудих дали 9 да му дам :D

МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2014 7:32 pm 
Аватар

Дай му 10 и ще ти е най-спокойно! :)

МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2014 7:34 pm 
Аватар

А, не става така ! 10 съм дал на друго аниме :D На моето любимо :3

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 11 [ 163 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]