|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 3:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Вто Мар 25, 2014 12:31 am |
|
krish |
|
|
|
Бе, добре беше последния епизод. Много добре, но жалко че може да не видим втори сезон с този завършек. Както и да е, опенинга си остава.
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Вто Мар 25, 2014 11:36 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
6iblio написа: защо Ято нито се скара Юкине, докато вършеше белите, нито го разкар като почти щеше да умре. защото искал сам да си осъзнае грешката и сериозността на положението, видиш ли
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Сря Мар 26, 2014 3:21 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Добро аниме беше като цяло. Краят остана отворен, но не съм сигурен дали ми се гледа още... Пък и надали ще направят Последната битка като че ли не ми хареса особено, предвид че се очакваше да е най-добрата. Героите: Ято - като цяло готин тип, като по средата доста ме издразни като се правеше на емо. По време на битки малко пресилено му е тежкарското поведение, но когато се лигави ме радва. Хийори - По начало доста безинтересна героиня, с моменти проблясъци за нещо по-добро. Поне голите сцени с нея радваха :3 Юкине - Тъпо. Малко. Г*йче. В началото си представях да излезе интересен персонаж, ама като задълбаха в бебешките му драми, тотално ми дотегна от него. Кофку и Бишамон винаги ме радваха ;3 Останалите герои не са ми направили никакво впечатление. Анимацията през цялото време беше доста добра, но за жалост не мога да кажа същото за арта. Особено в последния епизод, беше откровено отвратителен :X Всичко свързано с музика беше добре... Освен може би ендингът, but who cares. По време на битките, саундтракът буквално те изправяше на нокти, а през останалото време беше лек и спокоен - точно както аз обичам. Опенингът в началото не ми харесваше особено, но в последствие взе, че ме изкефи, изтеглих си го и го прибавих към колекцията си. Първата половина на анимето беше доста по-добра от втората, да отбележа, тя доста го дръпна надолу, особено задълбаването в драмите на Секи (моментът, в който го освободиха от демоните ми хареса, обаче.) За сметка на това, хуморът на повечето места им се получаваше, особено в моментите, в които се ебаваха с Ято За жалост, доста мистерии останаха неразкрити, доста неща - все още дори незагатнати... Което ме кара да си помисля дали да не погледна мангата или, евентуално ако има такъв - втория сезон. Str3e7 написа: KoP3Le7o написа: Хийори как се размаза по очи накрая! Аз съм на мнението, че само тялото й се е проснало на земята, а самата тя се е пренесла с тях под формата на полу-демон. Я, кой се е оказал прав Както и да е, много се улисах в писане на коментари, ще бегам да си пусна друго аниме Крайна оценка: 8/10 едит: А, да, щях да забравя за Нора! Загадъчно момиченце, неимоверно сладка, със супер якото гласче... Как исках тя да му стане shinki
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Сря Мар 26, 2014 5:03 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Str3e7 написа: Str3e7 написа: KoP3Le7o написа: Хийори как се размаза по очи накрая! Аз съм на мнението, че само тялото й се е проснало на земята, а самата тя се е пренесла с тях под формата на полу-демон. Я, кой се е оказал прав За твоето твърдение горе си прав и то беше ясно какво е станало, просто мен ме изкефи как се размаза истинското й тяло.
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Нед Мар 30, 2014 1:30 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Мда, поредното, което ме разочарова. 6/10
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Пет Апр 04, 2014 10:56 am |
|
vaniovanio |
|
|
Регистриран на: Пет Яну 10, 2014 9:12 pm Мнения: 5 Местоположение: Пловдив ; (Ъъъ тоест Токио) :)
|
Нещо последния епизод ме разочарова... Как изведнъж Хийори си спомни всички и така нататък... Иначе битката с Рабо не беше зле, имаше екшън Добро си беше анимето, ама просто на моменти ме разочарова затова му давам 8/10. И мен ме дразнеше също много като Ято се правеше на някъв Емо и беше сериозен, както казаха по-надолу. На него му отива да бъде лигав... А пък тоя Юкине много ме дразни. Още от първия път, когато се срещнаха и капризен, няма да нося т'ва яке много е бебешко, има мече на него... Хийори първо беше скучен персонаж, но когато се запозна с Ято някак си стана по-лигава, което е хубаво Кофку много ме радва също Бишамон, ама най вече Кофку. Помня в OVA-ta май беше не помня, влиза в няк'ва класна стая и като видя Хийори (то Ято беше влезнал в тялото ѝ там не помня точно и Кофку вижда Хийори (Ято) в една класна стая и през прозореца държи някакъв ученик, който ще падне. И Кофку естествено крещи : ХИЙОРИН и отива при нея затичана и така я прегръща толкова силно, че всички излитат през прозореца Затова може да се каже, че Кофку и Ято са ми любимите хора. И Другото нещо, което ми хареса в анимето беше Opening-a. Много приятен тих спокоен, когато няма битки, а когато има става един по-буен някак си по-бърз... Абе, на мен анимето доста ми хареса. ОЦЕНКА : 8.50/10
Последна промяна vaniovanio на Съб Апр 05, 2014 7:19 pm, променена общо 1 път
_________________ Naruto & Fairy Tail = The Best Animes Forever ! :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Съб Апр 05, 2014 5:05 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Repost lol. И то с цитат vaniovanio написа: дава 8/10. vaniovanio написа: ОЦЕНКА : 8.50/10 Бързо си мениш мнението нещо vaniovanio написа: Кофку естествено крещи : ХИЙОРИНН-ЧАННН По принцип я нарича само Хийорин... Просто отбелязвам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Съб Апр 05, 2014 7:34 pm |
|
vaniovanio |
|
|
Регистриран на: Пет Яну 10, 2014 9:12 pm Мнения: 5 Местоположение: Пловдив ; (Ъъъ тоест Токио) :)
|
А, не става така ! 10 съм дал на друго аниме На моето любимо :3
_________________ Naruto & Fairy Tail = The Best Animes Forever ! :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|