|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 7:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Апр 02, 2014 4:12 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Аз мисля, че го казва така, сякаш Кагуя е майка на всички нинджи. Все пак тя е започнала цялата история с чакрата.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Апр 02, 2014 11:50 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Изчетох последните 3 глави на един дъх и мога да кажа, че отдавна не съм се вълнувал толкова от нещо, свързано с "Наруто"! Битката м/у Гай и Мадара беше доста добре направена според мен, сега чакаме за най-мощната му техника... А в другите два чаптъра имаше толкова много информация, че чак ме заболя главата! Кишимото явно се е взел в ръце поне малко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 03, 2014 12:38 am |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
А, това ме подсеща... Гай ще използва някаква последна техника, която е искал да избегне. ЗАЩО?!?! Вече е отворил осмата порта, пределно ясно е, че ще умре, а тая техника явно е по-силна от предишните... Та, за чий к*р не я е използвал още в началото?! Така и така ще пукне, няма к'во повече да губи...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 03, 2014 1:30 am |
|
VastoLorde96 |
|
|
|
Не, обикновено като се бият очакват да оживеят след това, ама тука не е е така, Гай вече е бита карта. Той сам си сложи въжето на шията и вместо да се раздаде на макс, той си пази козове в ръкава... За кой бе?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 03, 2014 7:43 pm |
|
veliotv |
|
|
|
^ Учиха Сталин (Саске) няма да е доволен, ще поиска да е по-равен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Апр 06, 2014 12:18 am |
|
petpet |
|
|
|
popcorn girl написа: кой е Гамамару? това е старата куку жаба мъдрец, която прави предсказанията http://naruto.wikia.com/wiki/Gamamaruveliotv написа: ^ Учиха Сталин (Саске) няма да е доволен, ще поиска да е по-равен. рофл, ахахахахах, ох, не, толкова ми е смешно, много добро ново име за Емоман. Аз чаках с нетърпение нещо в стил 27 чаптъра флашбек за the Sage of six paths и живота му, както при Хаширама и Мадара, но уви няма да има нова манга "Хагоромо". pity. убедена съм че Саске-задник е замислил нещо, Орочимару знае нещо по темата. просто ще ни прецака. няма как. той е смотан. и това е. подозирам и сейджа... и на него не му е чиста работата.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Апр 08, 2014 1:14 am |
|
Rampage |
|
|
|
Добре, тая манга взе да става все по-откачена със всеки чаптър. Вече почнах да си набивам страшни филми от нея.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Вто Апр 08, 2014 7:39 pm |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
poker написа: finnaaaallyyy знаех си ! горчиво сириъсли саске трябваше да умре още като лапе
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|