|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Magi: The Labyrinth of Magic (Saga) Публикувано на: Нед Мар 23, 2014 9:21 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Чак пък слаби, айде моля ти се, по-скоро са леко дървени. Но като преводач, който често се сблъсква именно с техните релийзи, мога да кажа, че следват много плътно японския. Важното е, че са разбираеми. Съмнявам се, че като гледаш без субтитри да е по-добре. Разбира се, ако не разбираш идеално японски, но щом гледаш с английски превод после, явно не е баш така. п.с. И между другото тия добри релийзи ти да не мислиш, че сами си правят превода? Вече са малко тия групи. Много групи ползват текста на Крънчи, както Хоръбъл, само дето го доизглаждат.
|
|
|
Заглавие: Re: Magi: The Labyrinth of Magic (Saga) Публикувано на: Вто Мар 25, 2014 8:05 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Подкрепям ви, наистина епизода беше невероятен! Най-добрия през сезона според мен.
|
|
|
Заглавие: Re: Magi: The Labyrinth of Magic (Saga) Публикувано на: Пон Мар 31, 2014 10:23 am |
|
faye |
|
|
|
Ей така трябва да се прави! За целия сезон няма абсолютно нищо, което да ме издразни. Вървеше достатъчно плътно по мангата, но все пак включваше на място някой детайли, който правеха историята по-плавна и приятна. Анимацията в сравнение с първия сезон е хем по-добра, хем по-детайлна - малко по-ярките цветове и фактът, че дори хората в бекграунда не бяха напълно статични. От към музикално оформление, ОП и ЕД бяха добри, макар, че само ЕД2 ми хареса достатъчно, че да си го изтегля. Саунтракът в самите епизоди беше разнообразен и приятно подбран. Както е тръгнало ще има и трети сезон след 1-2 години(средно сезон яде към 100 глави от мангата значи след 80 седмици ). Дано да поддържа нивото от втория сезон. Оценка 8/10, но понеже е анимето, което ми направи най-добро впечатление за миналата година качвам на 9/10
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Magi: The Labyrinth of Magic (Saga) Публикувано на: Пон Мар 31, 2014 10:51 am |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Много добър сезон, очаквам 3. Оценката ми е 9/10.
|
|
|
Заглавие: Re: Magi: The Labyrinth of Magic (Saga) Публикувано на: Пон Мар 31, 2014 2:41 pm |
|
Xguard |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 03, 2006 8:53 pm Мнения: 489 Местоположение: Burgas
|
Прекалено много анимета свършиха наведнъж .. не съм съгласен ! ( kuruko ippo kill la kill ) . Иначе анимето ми хареса , само края ми са стори доста претрупан
_________________ https://www.youtube.com/user/VVc0mpu73r
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|