|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Чет Яну 09, 2014 11:11 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Missed opportunity :c How sad. Предполагам анимето не е за всеки вкус, но за първи път срещам някой, който да го определя като "скучно"..
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Чет Мар 27, 2014 1:19 am |
|
Borrator |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 05, 2011 2:52 pm Мнения: 961 Местоположение: София
|
Та писах една глупост относно третия филм. Линка е където я хоствам на брат ми на блога. Няма да я копирам тук, щот ме мързи да превеждам. То така и така никой тук не го е гледал, а и всички, които правят разумни дискусии са баннати... ама си рекох, там е, да постна един линк
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Чет Мар 27, 2014 2:29 pm |
|
Borrator |
|
|
|
velush написа: Да, упражняваш си мускулите и на аниме фен и аниме критик, ама едва ли това действие ти носи истинска наслада. Actually I kinda felt better after writing it down. Подредих си мислите и глупости. Пък и с толкова ambiguous край човек му става по-приятно след като анализира нещата за да види точно как се развива. бтв нали знаеш, че третия филм не е рекап?
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Пон Апр 14, 2014 3:47 am |
|
rurien |
|
|
|
*i'm officially dead* Тялото ми не беше готово за тоя филм.
_________________ 只今より、運命の乗り換えが始まります。乗り換えをご希望のお客様は、お乗り遅れの無いよう、お急ぎください。
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Пон Май 05, 2014 7:54 pm |
|
Borrator |
|
|
|
Транскрипцията на Ной излезе, та хванах германо-говореща приятелка да помогне и Where is one of the short needles? Where is one of the long needles? Till next we meet, they are here, So, the sister has closed herself off today Noi! At first so close, Noi! never seeing the second one instead of the distance. Noi! Noi! (I) go! Noi! Noi! Noi! (I) jump! Couldn't meet before Noi! Noi! (I) go! Noi! Noi! Noi! (I) jump! Noi! Noi! (I) go! Noi! Noi! Noi! (I) jump! Noooi
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Пон Юли 21, 2014 11:06 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
мда, сега с тоя филм оставиха някакъв отворен край и....ъгх..някви въпроси ми се въртят и т.н. например, така и не разбрах смисъла от Nagisa Momoe...why was she needed in the movie anyway?
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Вто Юли 22, 2014 11:16 pm |
|
Borrator |
|
|
|
Лъв, бих препоръчал да прочетеш това. Иначе за Момое Нагиса, на Мадока и беше нужнa като втори носещ информацията, а на продуцентите като fan pampering
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Нед Окт 22, 2017 10:30 am |
|
Ragnos |
|
|
|
Знаех си, че не трябва да го гледам, но исках да разбера what's all the fuss about. До 4-ти епизод събира почти всички омразни за мен елементи, може би без един. All girl шоутата винаги съм ги избягвал, а пък това отвсякъде ми крещеше "run like hell". Мога много да ги плюя тези 4 епизода, ама файда йок. Хубавото е, че две неща ми харесаха. 1. Музиката - много прилича на тази от .hack// SIGN, обаче саундтракът на второто е къде-къде по-епичен и въздействащ. 2. Изискването да те наемат като Махо Шоджо е доста любопитно. Дават ти наградата в аванс, след което те пускат в месомелачката. Обикновено е обратното - трябва да преминеш сума предизвикателства и опасности, за да получиш това, за което мечтаеш най-много. Освен това оставят избора на две безгрижни хлапета, които си имат всичко и никога не са се замисляли кое е най-съкровеното им желание. Това си е рецепта за дизастър, както и да го гледаш. Шансът да направят грешния избор е 99% и когато вече няма връщане назад, остават само разкаянията. Още не съм видял какво ще си пожелае Мадока, но тая другата вече успя да ме разочарова. Очаквам същото и от нея.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|