|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 13, 2007 4:10 pm |
|
nesy |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 07, 2007 5:19 pm Мнения: 51 Местоположение: Pazardjik
|
Ми анимето не съм го гледала ама мангата е велика Определено си струва времето, което ще се отдели в четене! От анимето гледах 13 епизод и като видях ква глупост бяха избарали .... направо се отказах btw, колко точно страни бяха? Не мога да си спомня точно ... сега май са на последната... ако е така може и скоро да свъри! Е скоро.... около 2 годинки... Не че ми се иска ама... по добре да свърши някога, вместо да се мота 20 години и накрая даже да не видим края...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 17, 2007 10:21 pm |
|
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
nesy написа: От анимето гледах 13 епизод и като видях ква глупост бяха избарали .... направо се отказах
Абе, я стига говори глупости когато това аниме излезе..направи фурор .. добро! е...това че на шепа хора не им харесва не го прави тъпо шибано аниме <_<
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 18, 2007 7:22 pm |
|
nesy |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 07, 2007 5:19 pm Мнения: 51 Местоположение: Pazardjik
|
thefolenangel написа: Абе, я стига говори глупости когато това аниме излезе..направи фурор .. добро! е...това че на шепа хора не им харесва не го прави тъпо шибано аниме <_<
Не съм казала, че не е готино!! Самия факт, че е Fullmetal ALchemist е достатъчно да кажем Гениално!!!!!!!!!! Исках да кажа, че прекалено е променено и затова не ми и хареса!! Къде в мангата Ед се е бил с Рой ????? Самата идея ми се видя тъпа!!! А и винаги е така- ако първо си чел мангата анимето трудно би ти харесало, особено когато е толкова променено!!! Не мога да кажа нещо лошо за Fullmetal (дори за филма който наистина нямаше нищо общо с историята) просто би било неестесвено!!! Анимето си е добро- просто защото се разказва за Ед- но нищо не може да се сравнява с мангата!!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 18, 2007 8:18 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Не, че нещо, но все пак... има си го момента с боя между Рой и Ед, но това не е ни най-малко съществено за сюжета. Аз съм на същото мнение, че мангата>от анимето, но предвид, че се намираме в Манга секцията, предполагам че не това е идеята на темата .
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 20, 2007 1:22 am |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Историята не се различава чак киломитрично от тази в анимето, но наистина е някакси по-заинтригуваща..... особено развитието си Хомонкулусите и сегашната ситуация от последните глави.....
Любими са ми ретроспекциите от Ишвал с милицията..... Последната глава също беше изненадваща... много ми е интересно как всички от Бригс ще се оправят със ситуацията.... остава по някое време да се появи и бащата на Ед и Ал.... бях останала с впечатлението, че и той се е запътил натам....
И ми се иска по-бързо да разбера какво точно търсят Ед и Ал от ренкинджитсу? Ясно, че е начин да си върнат телата, но защо точно от това течение на алхимията решиха, че могат да намерят отговор?
Мангата си заслужава, дори надминава анимето в доста аспикти.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|