|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 12:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 19, 2014 3:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Не бе, брат! Не ме разбирай погрешно. Просто ми стана смешно как аз като плюя нещо, например Куроко всяка седмица, постоянно: "Не го гледай, като не ти харесва", "Не ти ли омръзна да го плюеш" и някакви такива. И оставам с впечатлението, че ако аз съм писал храна за някое аниме = проблем и маймуните скачат от дърветата на бой, ама ако е някой друг, както ти тук примерно = няма проблем. С'еш се?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 19, 2014 3:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
|
Според мен разликата е в това, че Куроко се радва на всенародна любов, а примерно Норагами почна интересно, (но не се разви яко). Nisekoi и Strike The Blood не се радват на такава популярност. На бас, че ако се стегна, изгледам епизод-два и тръгна да плюя Куроко ще ме обвинят в тролщина...или поне флеймърщина и мен.
Другата хипотеза е, че все пак има хора, които държат на твоето мнение и се засягат, когато не им е изгодно...а за моето просто не им дреме.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 19, 2014 3:43 pm |
KoP3Le7o |
|
|
По-смешното там беше, че след моите коментари и тия, дето харесваха анимето, почнаха да го хранят, та и някои го дропнаха. Не знам дали аз съм причината? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Може би един-двама останаха още верни фенове на анимето(от коментиращите). А, да, и един от квартала ми, който за него това аниме е божествено. Иначе за всенародната любов си абсолютно прав, все пак Куроко е хипер хвалено аниме за разлика от това тук, та и нормално феновете на заглавието да ми скочат. Но става въпрос и за това, че навсякъде като видят мой негативен коментар към някое аниме = хейтър. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Не ми пречи да ми викат така, понеже ме развеселява дори. Но пак казвам - смешни са хората тук. И то това, че и те хранят аниметата, които не им харесват, но се оправдават с това, че тяхното не било системно като моето.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 19, 2014 3:46 pm |
![Аватар](http://www.img-share.eu/f/images/19/tumblr_inline_moy26x8i8O1qz4rgp8OOZLOI.gif) |
Str3e7 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
velush написа: има хора, които държат на твоето мнение Точно тъй е! Аз съм Му голям фен и ме хваща много яд, като почне да храни нещо, което мен ме кефи... Иначе за Нисекоя, бих казал, че засега се понася. Първите епизоди бяха доста зле, но нататък като че ли дръпна нагоре в история... Знам ли.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 19, 2014 3:52 pm |
KoP3Le7o |
|
|
Ша ма обидиш! ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Ела да те прегърна!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Nisekoi (Зима 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 07, 2014 11:08 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Последните няколко епизода са доста по-динамични отколкото началните. Сега вече се получват доста забавни моменти и ни очаква още по-голяма лудница. Нямаше как да не минем без годеница.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|