|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (есен 2009) Публикувано на: Нед Дек 29, 2013 11:23 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
За жалост е истина, че ще има нов сезон. Е, феновете да му се радват.
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (есен 2009) Публикувано на: Нед Дек 29, 2013 3:01 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Това, че на теб нещо не ти харесва, не значи, че не е хубаво. Мен също ме кефи тази музика и не виждам защо трябва да се смени.
ПП.: ФТ няма и 200 епизода, а тези с по 300 и повече /Наруто, Блийч, Уан Пийс/ също си имат едни саундраци, които не се менят и като ги чуеш, просто знаеш кое е анимето.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (есен 2009) Публикувано на: Нед Дек 29, 2013 8:12 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Цитат: Това, че на теб нещо не ти харесва, не значи, че не е хубаво. Всеки с възгледите си. Проблемът във "Фейри Тейл" е, че саундтракът е много сладникав и прави анимето изключително детско, което на мен хич не ми харесва и ме отблъсква с пълна сила. Нещо като първия "HxH", чиято атмосфера беше адски мрачна, за сметка на това обаче в новия сериал подходиха с по-сладникав саундтрак, атмосферата се разведри и се получи изключително добра комбинация. Във "Фейри Тейл" не казвам, че трябва да е мрачен саундтрака, напротив. Иначе арта е доста красив, но анимето си е типичният клиширан шонен и не предлага нищо ново. А подобни анимета бол! Пък и шонен аниме светът предлага далеч по-добри заглавия от "ФТ". п.с. За "Блийч" ще се радвам на нов сериал!
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (есен 2009) Публикувано на: Нед Дек 29, 2013 8:28 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
^ Сам го каза, всеки с възгледите си. И съм съгласен за Блийч. 366 епизода направиха, голяма част от които са филъри, а да не анимират последната арка от историята... те това ще е пъла тъпотия.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (есен 2009) Публикувано на: Нед Мар 16, 2014 6:39 pm |
|
NightWing |
|
|
|
Тези сериозно ли така ще ********* анимето? WTF? И аз съм потресен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (есен 2009) Публикувано на: Нед Мар 16, 2014 6:43 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Ерза - за един период от време, любимата ми аниме героиня (сега вече не е, но още стои в ТОП 10) - сега на нищо не я прилича... п.с Вижте им дизайните на другите, за да видите колко "яко" ще е анимето
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|