|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 7:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Чет Мар 06, 2014 11:49 pm |
|
StormBlade |
|
|
Регистриран на: Вто Дек 27, 2005 11:21 pm Мнения: 295 Местоположение: Midland
|
Yep, така наречените btw I'm in love with you епизоди То до 25 не остава много така че на сезон 2 ми намирисват нешата..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пон Мар 10, 2014 11:32 am |
|
velush |
|
|
|
Цитат: И Phi Brain бе спонсориран от NHK, но получи 3 сезона Ми не съм го гледал и мога само да хипотетизирам, че е доста евтино за производство...докато LH дори в сериите без бой e доста пъстро и показва най-различни детайли на преден и заден фон. Предполагам, че е относително скъпо за правене. Log Horizon ep. 23 - началото на епизода вървеше, като предния...но без торти. В края намекнаха, че може би, евентуално, в следващия да отворят дума за нещо малко по-любопитно.
Последна промяна velush на Сря Мар 12, 2014 11:39 am, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Вто Мар 11, 2014 9:11 pm |
|
faye |
|
|
|
Уфффф, толкова много протакване ми идва в повече.... толкова много очила ми идват в повече... това аниме ми идва в повече... Ще се радвам да приключи и да не се занимавам с "мега вдъхновяващите" съждения за гения на Широе и душевните терзания на харема му
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Вто Мар 11, 2014 9:53 pm |
Hajutze |
|
|
|
Сериозно. Чета ги тия форуми, рядко пиша, не разбирам хора като тебе. Дропни го бе.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Вто Мар 11, 2014 9:57 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
faye написа: ^ Нямам представа защо си правиш труда да пишеш в темата faye написа: Уфффф, толкова много протакване ми идва в повече.... толкова много очила ми идват в повече... това аниме ми идва в повече... Мене критикуваш, ама тука не правиш ли нещо като моето? Големи сте скици, бе, ей!
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Съб Мар 15, 2014 3:28 am |
|
flssdd |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
До колкото ми стана ясно, обикновените хора са под някаква магия или поне някои от тях не са случайно там, но... Как така ще атакуват града бре? Ще могат да се бият в нон-комбат зони без да се притесняват от пазачите или нещо съвсем друго са замислили? Защото не случайно ги показаха тез пазачи пак да припомнят, че ги има. Много подсказки и разкрития има в малките подробности. Каквото и да е най-вероятно ще завърши сезона без да се разрешат нещата до край Таз шпионката я дадаха пак, но ми струва, че не са в един отбор с пристигащите. Не знам защо edit: pff, i should've known it's a political thing... nothing is straight forward here
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|