|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 2:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Вто Мар 04, 2014 12:47 pm |
|
velush |
|
|
|
Ми хубаво...ама бих казал, че познанията за личността ми ще ти дойдат малко безполезни... Викам да се ориентираш към крупни банкери и финансисти .
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Пет Мар 07, 2014 11:28 am |
|
velush |
|
|
|
Цитат: drama bitch Всъщност доста бързо решиха проблема, само за 3 серии. В някое заглавие, което набива изключително на драмата, щяха да го влачат до края на сезона.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Вто Мар 11, 2014 4:00 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Уоу... След крайно интересния за мен 9 епизод, ни поднесоха на тепсия изключително тъпият, скучен и безинтересен 10-ти!? През целият епизод го удряха на "комедия", като основното им средство изглежда бяха "смешните" физиономии на Ято и компания... Е, мога да кажа, че хич не им се получи! Необичайно лошият арт също не спомогна за насладата ми от гледането на епизода. Надеждите ми за хубав край започнаха да се изчерпват, тъй като зачекнаха една арка, която би била страшно интересна, но тъй като не им достигат епизоди, ще я смотат в епизод и половина. След този епизод, едвам се сдържах... Всъщност не, не се сдържах и свалих оценката на аниме с една единица.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Вто Мар 11, 2014 6:16 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
А ти какво очакваш, след като онзи новия лош бог е филърен? Анимето е пълен шит, съжалявам, че го гледах!
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Вто Мар 11, 2014 6:24 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
KoP3Le7o написа: Анимето е пълен шит, съжалявам, че го гледах! I don't think so, but whatever. Според мен само този беше отвратителен, другите (с някои изключения) бяха наред. KoP3Le7o написа: А ти какво очакваш, след като онзи новия лош бог е филърен? Naniiii?! Почакай, бе, сериозно ли? А аз очаквах да стане някаква добра арка... Пък и толкова як изглеждаше тоя новия бог... Фейл. Щом по мангата не могат да го направят като хората, к'во остава за няк'ва филър история...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Вто Мар 11, 2014 9:04 pm |
|
faye |
|
|
|
^ Нямам представа защо си правиш труда да пишеш в темата Ми да, нещата почнаха по филърски. За мен не променя особено положението. Оценката ми надали ще падне, но дори чудо няма да успее да я качи - засега се върти около 7. Каквото и да правят за 2 епизода нищо смислено няма да направят, но пък този сезон показаха Вина, Казуки, Куреха и естествено Нора. Освен ако проектът не е бил катастрофален в икономически аспект не виждам как няма да има втори сезон. Прекалено много нишки са оставени неразплетени.
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Вто Мар 11, 2014 9:34 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Цитат: Прекалено много нишки са оставени неразплетени. Няма да е първото аниме с оставени неразплетени нишки, нито последното. Анимето си е чисто и просто с цел реклама на мангата. Мангата излиза от 4 години, а да няма за едно 12-епизодно аниме по главната история не ми се вярва.
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Вто Мар 11, 2014 10:05 pm |
|
faye |
|
|
|
Горе долу по мангата са стигнали около 10-11 глава. Общо излезли са малко по-малко от 40. Тъй че има материал. Според мен просто ще го разделят на две. Друг е въпроса че дори в два сезона пак ще си прилича на реклама за мангата
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Съб Мар 22, 2014 11:52 am |
|
Str3e7 |
|
|
|
Епизод 11. Много ми хареса! Дори и филърна, тази арка си остава най-добрата. Битката беше доста добре направена, надявам се да е такава и в следващия епизод, който, между другото, също изглежда добър, ама за жалост ще има доста тъп финал. Просто не може да се развие всичко в рамките на 20 минути. Е, аз ще си чакам втори сезон В т'ва аниме всички са няк'ви професионални художници обаче KoP3Le7o написа: Хийори как се размаза по очи накрая! Аз съм на мнението, че само тялото й се е проснало на земята, а самата тя се е пренесла с тях под формата на полу-демон. KoP3Le7o написа: ... музиката била толкова хубава в това аниме... Което си е така, така си е
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|