|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 10:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пон Фев 24, 2014 1:09 am |
|
StormBlade |
|
|
Регистриран на: Вто Дек 27, 2005 11:21 pm Мнения: 295 Местоположение: Midland
|
По скоро звучи като изваден от нечии задник twist plot, за да се спаси един от каста на улица Сезам - визирам групата лапета, които са ми най малко интересните персонажи и според мен получават повече внимание от колкото трябва. Разбирам, че е насочено към дечурлига и хормонално мутиращите и може би очаквам много от днешното аниме, тъй като няма нищо общо със старата генерация, която поне те взимаше на сериозно, Log Horizon бавно започва да се преврръща в просто поредната серия мелодраматични, тиин - романтични говна. Не ми харесва как преместиха вниманието към тея сополанковци, СЛЕД КАТО 5 ШИБАНИ ЕПИЗОДА подгаряха сцената за ЕПИЧНАТА БИТКА с онези гоблини. Айде, политичексата заигравка я разбирам. Може би беше неизбжено, но да излъжат по подобен начин доста ме издразни. Няколко кадъра от awesome stuff и фърчащи магии, пффф кой ще му е интересно? Ето ви малко мелодраматична история с второстепенен герой, скучен и никак смешен, въпреки че явно това е целта на шоуто, който бива изведнъж център на внимание. Най големият шамар беше като върнаха вниманието върху битката, само за да разберем, опа тя вече е свършила. Предполагам с оставащите 4 епизода няма да видя нищо особено. Подобен начин за просене на сълзи от публиката ме разсмива. Отделно, че тоя блондин е двуизмерна личност, точно като NPC с предварително зададени реплики и команди. Не се знае почти нищо за него, говори като конте и според мене няма емоционална инвестиция, поради факта, че героя е недоразвит и еднообразен демек не ми пука за него. Естествено ♥МиметуУу♥ отсреща може да има друго мнение. Log Horizon започна обещаващо, макар че се изплаших, че първоначално ще е простотия и лигня като SAO, въпреки че трябва МНОГО да се постарае, за да се превърне в боклук от такова равнище, определно губи от първоначалния си чар.
Последна промяна StormBlade на Пон Фев 24, 2014 1:17 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 24, 2014 1:13 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
StormBlade написа: СЛЕД КАТО 5 ШИБАНИ ЕПИЗОДА подгаряха сцената за ЕПИЧНАТА БИТКА с онези гоблини. ... май сме гледали различни анимета
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Пон Фев 24, 2014 1:18 am |
|
StormBlade |
|
|
Регистриран на: Вто Дек 27, 2005 11:21 pm Мнения: 295 Местоположение: Midland
|
dadaadda написа: StormBlade написа: СЛЕД КАТО 5 ШИБАНИ ЕПИЗОДА подгаряха сцената за ЕПИЧНАТА БИТКА с онези гоблини. ... май сме гледали различни анимета Образно казано. Мислех да напиша 5 шибани години, защото имам чувството че точно толква време мина.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Фев 24, 2014 1:22 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Good for you(actually... it's probably bad for you), но... от далече си личеше че такваз ЕПИЧНА БИТКА с онези гоблини нямаше да видим, защото това не е в стила на заглавието
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пон Фев 24, 2014 6:48 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
StormBlade написа: Log Horizon започна обещаващо, макар че се изплаших, че първоначално ще е простотия и лигня като SAO, въпреки че трябва МНОГО да се постарае, за да се превърне в боклук от такова равнище, определно губи от първоначалния си чар. Много съм съгласен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Вто Фев 25, 2014 11:12 pm |
ZleFox |
|
|
|
много ясно,че ще се радва не стига,че е мързелива,ами и му се меси по събранията без никой да я е викал
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Чет Фев 27, 2014 7:20 am |
|
bg_voin |
|
|
|
До към 16ти епизод беше добре, но последните епизоди са голяма боза :S Надявам се за в бъдеще не е така...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пон Мар 03, 2014 9:07 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Minori want the D Това не го очаквах изобщо. Дано Акатски и разкаже играта докато е време. Не че имам нещо против Широ да залитне към педоландия де
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|