|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 26, 2014 4:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16571_1353238857.jpg) |
M1sT1kaL |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
Sharky написа: Рукия ще се счупи ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Тоя новия грозния ми напомня на The Silence ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Интересно €_€ Точно това си мислех:D Сега остава само мадам Кавариън да изскочи от някъде и почваме да чакаме синята кутия
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 26, 2014 10:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
^ Просто без коментар... Sharky написа: BTW, тва последното дето умря мъжко ли беше или женско ? И аз все още се чудя, но едва ли ще разбера...
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 27, 2014 4:37 pm |
![Аватар](http://www.img-share.eu/f/images/19/tumblr_inline_moy26x8i8O1qz4rgp8OOZLOI.gif) |
Str3e7 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Глава 569. Не знам, но напоследък много ме надъхва тая манга! Гнусното куинши неестествено много ме кефи и то ; радвам се, че Бякуя не се включи много-много, сега ще видим банкая на Рукия... При първа възможност ще погледна глава 570! 6iblio написа: ... Рукия явно, но от друга страна - като боец тя никога не ме е кефела... Що, бе, мен ме кефи така повече, далеч по-тъпо е, когато Ичиго и останалите постоянно я мамор-ват
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|