|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 4:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ArcheAge Next-Gen MMORPG ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 17, 2014 8:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17062_1535715482.png) |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Мда.
Ти си ги и проучил.
Иначе на Руснаците випът ми се струва приемен (но всеки си избира дали си заслужава) - 300 рубли бих плащал ако играта ми дава някакво забавление и има сходна на Lineage 2 Политическа и икономическа система.
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ArcheAge Next-Gen MMORPG ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 18, 2014 11:45 am |
Bastor |
Модератор |
|
Point & Click? М..не? Point & Click обикновено са Adventure Story игри...примерно Broken World, Grim Fandango, Machinarium и т.н. Не разбирам как може да съществува Point and Click mmo
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ArcheAge Next-Gen MMORPG ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 24, 2014 10:48 am |
Bastor |
Модератор |
|
На Орхидна имаме сървър.
Играта е доста зарибяваща.
Ако някой има интерес - може да пише тук/на лични.
Имаме вентрило и т.н.
За жалост сървърите са доста препълнени.
Вчера чаках 4 часа на опашка (5к души само на опашката), но мисля че след днешния maintenance ще се оправи този проблем.
ПП Чак сега осмислих point & click - Имаш предвид click to move?
Принципно може да се пусне като опция - ако го пускам в игри като Aion и т.н. с идеята да цъкна на далече и геройчето да се движи, докато пиша нещо примерно.
Но във всякакъв combat е супер дървено. Трябва си WASD.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ArcheAge Next-Gen MMORPG ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 24, 2014 9:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35280_1393568351.png) |
xPsychOx |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
^ Да заприлича ми на такова, но и с locked target система (чукваш на нещо и спамиш скилове). Чесно казано, повече щеше да ми допадне ако беше с прицелваща система като в Tera Online, C9, Dragon Nest или Vindictus, защото самата игра като идея много ми хареса, но просто такъв gameplay немога да го изтърпя. Пробвал съм на няколко игри, и даже и до 3-ти левел не стигнах. Предполагам на много хора си им харесва този стил на игра, защото те играят отдавна и първите им игри са били подобни на WoW, GW/GW2, Lineage и т.н., докато аз съм сръвнително нов в MMORPG-тата (едва от 2 години ги цъкам), а първото ми MMO беше Tera Online, и явно от там като свикнах и така си и остана. П.П. Извинявам се, не се изразих добре в първия си пост.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ArcheAge Next-Gen MMORPG ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 25, 2014 12:03 am |
![Аватар](http://www.mobafire.com/images/avatars/vi-neon-strike.png) |
beezy |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Знаете ли дали може да се местят частите от интерфейса? Като хелт баровете и другите такива неща? Edit: Направих си доста добра комбинация от класове , доволен съм . Вдигнах 10 левел доста бързо , и дори си сложиш английски пач и сичко е екстра
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ArcheAge Next-Gen MMORPG ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 25, 2014 10:25 am |
Bastor |
Модератор |
|
http://aa.mail.ru/Само ти трябва регистрация в mail.ru, теглиш и играеш. Имай напредвид че опашките са по 5000-6000 души след обяд. Играта е жестока обаче. Изключително ми е забавна. Вчера си засадих моркови и карфиол в градинката, един ми ги открадна и отидох да му изкъртя главата (все едно карма му е дало и ми показваше едни стъпчици там където е минал). Има Английски пач в HWBG-то. Ние направихме гилд Тангра в Орхидна. Надяваме се до седмица да отворят нови сървъри и безплатен трансфер, което ще помогне значително с опашките. В момента се логвам от работа към 1 и докато се прибера около 6 съм логнат в играта. @xPsychox Напълно съм съгласен. И на мен много ми харесва екшън combat-ът, но е доста сложен за реализация и все още малко игри го имат. Този в ArcheAge си е много близък до GW2, което пак си беше статично в сравнение с другите игри, които изреди. За мен има достатъчно разнообразие че да продължавам да я цъкам доста време (много напомня на Lineage без да има подобни asset-и...супер странното е...) Самият свят макар и не огромен изглежда много жив - хора си строят къщи, отглеждат животинки, посаждат разни нещица. Много е живо...и детайлите са изключително изпипани, въпреки факта че самата игра не е някакво визуално чудо. Leveling-ът е учудващо приятен. Въпреки че е на руски добрият интерфейс си казва думата и не съм имало почти никакви куест проблеми за сега. Класовете са изключително разнообразни (120 комбинации), които сами по себе си имат различни комбинации. Надявам се съм бил от помощ. Мисия номер едно след като вдигна макс левел ще ми е да построя боен кораб и да започна да предлагам услугите ми на трейд шипове и да бием кракени. All aboard!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ArcheAge Next-Gen MMORPG ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 12, 2014 10:37 am |
Bastor |
Модератор |
|
Дръпни си ventrilo (venrtilo.com) сървър 95.211.110.81 port 3296 pass: tangra2 Иначе в играта може да пишеш на Khalam, Kesten, Bastor, Kenzo, Vladikata, Deathie за клан.
Цъкаме на Орхидна.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ArcheAge Next-Gen MMORPG ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 13, 2014 7:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27884_1365020183.jpg) |
asimilator |
|
Регистриран на: Съб Авг 23, 2008 9:43 am Мнения: 374 Местоположение: Second star to the right, and straight on till morning
|
Сега пък IP блока щял да е само за нови акаунти http://aa.mail.ru/news/310143.html Това вероятно го правят за да не се налага да връщат парите на хората, ако някой си е купил нещо от CS-a
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ArcheAge Next-Gen MMORPG ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 13, 2014 10:30 pm |
Bastor |
Модератор |
|
То си се очакваше. Иначе щях да си искам хилядата рубли. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Така беше станало преди години и с Aika NA - оставиха регистрираните потребители.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ArcheAge Next-Gen MMORPG ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 26, 2014 5:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27884_1365020183.jpg) |
asimilator |
|
Регистриран на: Съб Авг 23, 2008 9:43 am Мнения: 374 Местоположение: Second star to the right, and straight on till morning
|
Трион обявиха идеята си за патрон системата : http://www.archeagegame.com/en/news/201 ... gram-apex/Това с APEX предмета доста ми напомня за златните пакети в Aion EU. Дано да потръгне - идеята не е лоша, макар и че ще е малко трудно събирането на игрални пари за 1вия патрон месец.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|