|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 2:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Фев 05, 2014 11:56 am |
|
velush |
|
|
|
Earth's Mightiest Heroes не е боклук. Planet Hulk също. Опитвал ли си се да ги загледаш поне малко?
Старите 90-тарски X-Men-и плюс другите дърти неща, като Fantastic Four, Hulk и Iron Man са ужасни. 90-траския Spider-Man...не го харесвам, но вярно е малко по-добър от съратниците си.
Ultimate Spider-Man, Avengers Assemble и Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. са от създателите на Ben 10. Естествено, че ще са задръстени.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Съб Фев 15, 2014 3:42 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Съдейки колко неща ми останаха от миналите сезони за доглеждане и колко малко време имам да гледа всъщност, намалих бройката на гледания до минимум - за моя нерадост той пак се напълни >.<
Задължително ще хвърля едно око на:
OVA/Special/Other: Wakate Animator Ikusei Project (4-те Ови) Gekijouban Sekaiichi Hatsukoi: Yokozawa Takafumi no Baai - се слага в списъка, но пък там ДВД-то има да се чака .... Wild Adapter (2-episode OVA) Tamako Love Story (Movie) xxxHOLiC: Rei (OVA)
ТВ серии: Mushishi Zoku Shou JoJo no Kimyou na Bouken: Stardust Crusaders Haikyuu!! Ping Pong The Animation Sidonia no Kishi
Както винаги задължителният лист съдържа предимно неща, които вече съм им почнала мангата или продължение на нещо, което ми е харесало страшно много (Mushi-shi & Jojo). А да и спортни неща ....
Шанс за: Baby Steps - sport, sport, gimme gimme! Isshuukan Friends (Brain's Base) Mekaku City Actors (damn you, SHAFT!) Kamigami no Asobi - no comment on this one, pls >.< Kin`iro no Chord: Blue Sky - on this one neither, pls Mahouka Koukou no Rettousei - чета доста добри отзиви за новелата Kenzen Robo Daimidaler - ahh ... here is the giant mecha anime
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Съб Фев 15, 2014 4:42 pm |
|
SpiritualLiege |
|
|
|
Този сезон още сега мога да го отпиша - скучни слайс оф лайф комедиики и шоненчета,чийто сюжет се върти около един идиот и неговите полово неопределени дружки, занимаващи се със.....абсолютно нищо.А да, да не забряваме и двете меки - една на Сънрайз и една с наистина грозно CG .Наречете ме претенциозен, но смятам да пропусна.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пон Фев 17, 2014 7:04 pm |
|
faye |
|
|
|
Haikyuu!! - не съм гледала спортни анимета от многоооо време. Това изглежда добре. И за да не кажете Baby Steps - мангата ми е мега скучна анимето няма шанс. Jojo - живот и здраве, като свърши вероятно ще го изгледам наведнъж Black Bullet - хубав дизайн но вероятно ще е поредната шитня. Все пак може да става за отбивка на време. Captain Earth - надявам се на нещо подобно на Hero man, но вероятно ще е някакво псевдо Гъндам клише. Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi- има шанс ако се съсредоточи върху романса, но .... много вероятно поредното гейм феилче. Fairy Tail (2014) Mahouka Koukou no Rettousei - ще го видим. Честно казано въпреки многото положителни коментари, съм леко скептична за качеството на историята. Mangaka-san to Assistant-san to - Това се надявам вече да си заслужава ^^ No Game No Life - първото ечи на което съм вдигнала мерник от много време насам. Четох му каквото беше излязло от новелата и въпреки, че си беше зле, ми беше забавно зле. Надявам се да е същото и с анимето и да няма прекалено много флашове >> Soredemo Sekai wa Utsukushii - Това не виждам как може да го опропастят. Мангата е средна категория, но пък като аниме трябва да качи нивото Gokukoku no Brynhildr - четох му началото на мангата преди много време. Почти нищо не помня, но и повече от 2 глави надали съм прочела. ще му дам шанс та да видим Hitsugi no Chaika - От автора на Scrapped Princess - ok(да беше и същия дизайна на героите): ), но лоли? това покрива аниметата за следващите няколко месеца. Ако имам късмет трябва от набелязаните да останат 5-6.... 4-5
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Фев 19, 2014 8:40 pm |
|
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
Haikyuu - задължително, много очаквам от това аниме и мисля, че няма да ме разочарова Ping Pong the Animation - надявам се да му направят пълна адаптация предвид, и че е завършила мангата и от това много очаквам Black Bullet - ще го видя JoJo - и него може да го видя Fairy Tail 2
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Нед Мар 23, 2014 9:38 pm |
|
tobifan00 |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 08, 2013 5:21 pm Мнения: 238 Местоположение: София
|
Black Bullet: Това е с толкова сексав арт, че физически е невъзможно да го оплескат и с най-невероятно тъпоъгълната история на планетата. No Game No Life: Звучи забавно, повърхностно и свежо. А дано излезе нещо. Haikyuu!!: Изглежда интригуващо, хубав дизайн и прилично резюме. Една ударна доза волейболистчета няма да ми дойде никак зле. Fairy Tail 2: Веднага. Искам го веднага.
Последна промяна tobifan00 на Чет Апр 03, 2014 9:34 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Съб Мар 29, 2014 3:41 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
А, помислих си че само аз не си харесвам почти нищо от тоя сезон, съдейки по коментарите по-нагоре не е в мен проблемът. Sidonia no Kishi и Break Blade не звучат наполовина зле tho. И Toei са решили да напускат над 9k заглавия, вероятно кое от кое по-съкави
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Сря Апр 02, 2014 12:38 pm |
|
velush |
|
|
|
Лято 2014 Любопитно:Bishoujo Senshi Sailor Moon Crystal - това най-вероятно няма да се случи и през лятото. Ai Mai Mii - некво махо шоджо...дали ще ми се падне от лотарията заглавие, дето да ми удовлетвори носталгията по Sailor Moon, Wedding Peach и Kamikaze Kaitou Jeanne? Най-вероятно не. Aldnoah.Zero - още един оплескан напоследък жанр - mecha. Bakumatsu Rock - обещава да е мега кретения. Gekkan Shoujo Nozaki-kun - постерът е някъв "зубър сваля червенокосо момиче с безизразната си физономия" Glasslip - звучи прилично за sol сетинг. Картинките стават. Rail Wars - шантав сетинг и приятен керъктър дизайн. Shirogane no Ishi: Argevollen - постерът е отвратителен, а студиото не от най-любимите ми (но свършиха добра работа по Yamato 2199). Все пак ще го проверя. Tokyo Ghoul - да видим дали могат да направят истински хорор или пак ще имаме елементарно дегизирана драма. Ъъъ студио Pierrot... Абонамент:Witch Craft Works OAD Non Non Biyori (2014) Space Dandy 2 Sword Art Online II - обещава да е мега кретения и unintentionally funny Твърдо нйе:K: Missing Kings (aka kissing transsexual queens) Dramatical Murder - детективско...обаче в същото време BLWTF:Tokyo ESP - "One day, she is going home from school when she chases a flying penguin to the top of New Tokyo Tower — only to have fish swimming in the air suddenly appear before her. One of the fish goes through Rinka and gives her extraordinary powers beyond those of no...". Май ще го загледам това. Zankyou no Terror - "The culprits behind the act that woke up this complacent nation, were just two boys. The culprits known as Sphinx now, begin a massive game that envelopes Japan.". Отново по темата "Всички японски тинейджъри заслужават невероятно садистична смърт, но лошото е, че ще им хареса!" ПП Това Ai Mai Mii било втори сезон. Май трябва да потърся първи.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Преглед на идните сезони Публикувано на: Пет Апр 25, 2014 6:27 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Искам да попитам, на този чарт, всички потвърдени анимета за Лято 2014 ли са? Както и дали е възможно изведнъж да се потвърди, че ще излиза няк'во друго... Отскоро следя онгоинг фронта по-усилено, може би от 3 сезона горе-долу, та затова питам - дали отсега да си правя списъче с това, което смятам да гледам лятото, или направо като дойде ;д :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|