|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kyousogiga (декември 2011) Публикувано на: Съб Ное 02, 2013 9:12 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Аз още го свалям. Решил съм да го гледам [c] xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kyousogiga (декември 2011) Публикувано на: Съб Дек 21, 2013 11:36 pm |
|
posteriori |
|
|
|
Много приятно аниме, забавно по един абсурден философо-екзистенциален начин. В началото беше лек сюжетен бъркоч, но последните епизоди разясниха, струва ми се, всичко по-важно. Шаренко и с хубава музичка за фон - може би само малко романс му липсваше, но пък от друга страна, това си бе чиста семейна история. Като цяло ми допадна, но не е като да не можеше и доста по-добре. 7.5 оценка (примерно).
_________________ .~.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kyousogiga (декември 2011) Публикувано на: Пон Дек 30, 2013 12:08 pm |
|
Elionande. |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 17, 2011 9:47 pm Мнения: 459 Местоположение: завод за комини
|
На мен пък ми хареса ONA-та така и не успях да я схвана много, но 10-те серии бяха достатъчни. Може би "сериозността" накрая беше леко неочаквана и безсмислена за цялата умилителна семейна история. Светът кефеше, шантавите цветове и арт, OP и ED-a също ^w^ Едно от любимите за годината~ 8/10
_________________ ♫ // ✿ // ✖
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kyousogiga (декември 2011) Публикувано на: Чет Мар 13, 2014 10:37 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Гледах най-старата ОНА и бих казал, че далеч не съм впечатлен. Много мразя такива неща с никакъв сюжет - последното, което гледах, беше Cencoroll, което беше дори по-зле. Откъм арт, беше доста добре, обичам подобни шарении. Саундтракът също ми хареса. Но оттам нататък - дупка. Ни героите можеш да разбереш, ни сюжета. Ще взема да погледна следващите ОНИ, ако там има подобрение откъм история, ще догледам цялата сага. Има известен талант, дано да не са го пропиляли. За оценка се колебая м/у 6 и 7... Но ще го пиша 6.
Казвайте, струва ли си да продължа, че не съм много обнадежден...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|