|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: .::Пътеводител на Галактическите Събъри::. Публикувано на: Пон Мар 18, 2013 6:53 pm |
Elvie |
|
|
|
Защо като се енкодне всичко накрая ми излизат квадрати?Преди всичко го правих по същия начин и се получаваше...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: .::Пътеводител на Галактическите Събъри::. Публикувано на: Чет Яну 30, 2014 12:03 am |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
По желание на чеп-а съм изтрил всичко, свързано с аегисуб на бълг. вече, ако желаете да коментирате самият превод на програмата - тук можете да го направите
|
|
|
Заглавие: Re: .::Пътеводител на Галактическите Събъри::. Публикувано на: Чет Яну 30, 2014 12:08 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Май ще е по-добре да сложите на първа страница в тази тема обясненията на Чепа, тъй като е над всички останали други теми, а хората по ще погледнат тук, отколкото да дирят из страниците някаква тема, която след време може да се изгуби някъде. Пък и нали затова е пътеводител. Цитат: По желание на чеп-а съм изтрил всичко, свързано с аегисуб на бълг. Надявам се няма да триеш на хората писанията на първа страница в тая тема, защото ще е доста долно и неуважително спрямо тях. Бъхтили са се да направят нещо и в един момент някой да реши да им го изтрие.
|
|
|
Заглавие: Re: .::Пътеводител на Галактическите Събъри::. Публикувано на: Чет Яну 30, 2014 9:49 pm |
|
За линковете съм съгласен, но Георги, Нарутко не е виновен, аз го помолих да изчисти коментарите, явно съм сгрешил в преценката - Извинявам се!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: .::Пътеводител на Галактическите Събъри::. Публикувано на: Нед Май 04, 2014 8:47 pm |
|
Готово е викаш!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: .::Пътеводител на Галактическите Събъри::. Публикувано на: Съб Юни 21, 2014 11:55 pm |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
Добавена е темата "Правилно кодиране (енкодване) с програмата MeGUI!" в първия пост п.п. благодаря за полезния урок
|
|
|
Заглавие: Re: .::Пътеводител на Галактическите Събъри::. Публикувано на: Пон Дек 29, 2014 8:40 pm |
|
Llabroe |
|
|
|
Помощ! Тръгнах да превеждам Hetalia Axis Powers с Aegisub, екстрактнах си субтитрите от видеото (ето и снимка): Отворих ги в Aegisub и ето какво ми излиза: Пробвах да ги кодирам като ANSI, но пак не става.. Някакви идеи ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|