|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 12:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Сря Яну 29, 2014 3:15 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Само ще кажа, че не знам на вас какво толкова ви пречи различното мнение. Ако говориш само хвалби през два поста, не ти обръщат внимание и всичко е ток, но ако през тия два поста са хейт по дадено заглавие, веднага: "Отказваш ме от тоя форум!" Цитат: Е, познай - много от любимите ти анимета за пълна повърня за мнозина. Ама не ти го натякват през 2 поста, нали? Welcome to the world. Е, познай - мене па' ме боли оная работа! Щом не ги кефи, хубаво - да си хейтат, мене хич не ме топли, колкото вас, явно, моите коментари. И първо, моля те, не ме изкарвай, че хейта всичко, 'щото не е баш така. И второ, не давам на никого акъл, а си изразявам мнението, както всеки тук го прави. Едит: Велуш, както казах "еднообразни"
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Сря Яну 29, 2014 3:34 pm |
|
velush |
|
|
|
KoP3Le7o Цитат: какво толкова ви пречи различното мнение На мен не ми пречи мнението ти че Noragami не е нищо особено. Просто го разкритикуваш за неща, които по замисъл няма претенции да притежава. (За разлика примерно аз по SnK плюех все за неща, които феновете твърдяха че притежава или които се подразбираше, че трябва да притежава.) Цитат: както казах "еднообразни" Ако беше казал "еднообразни спрямо множество други заглавия" щеше да е правилно. Но ти просто каза "еднообразни", което по подразбиране значи, че всички герои в заглавието са еднакви. Е, не са.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Сря Яну 29, 2014 4:42 pm |
|
faye |
|
|
|
Анимето си ме кефи. Надявах се на повече имайки предвид мангата, но го заформят да е средна класа. Въпреки това, героите са симпатични(колкото и да не мога да различавам тези русокосковци един от друг ><), анимацията е на ниво, музиката е добра и освен ОП и ЕД има още няколко добри трака. Слабото място идва от факта, че дълбочината с която героите се представят и мотивациите са им затъпени. Още повече, че вече почнаха да правят промени и по историята, макар все още да не са се отплеснали хептен. Не знам, какво не ви се връзва Ято с Бог на войната, но ще го отдавам на факта, че не всички помнят - става дума за аниме
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Сря Фев 05, 2014 9:32 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Цитат: става дума за аниме Все с това се измъквате. Авторките на мангата Адачитока са нарисували специално нов герой за анимето, който ще се появи във втората половина на анимето и ще играе роля на Бог на нещастието. Е, хубаво, че авторите са измислили някакъв герой, но пак ще свърши малоумно, както повечето останали незавърешни по мангата заглавия.
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Чет Фев 06, 2014 11:00 am |
|
velush |
|
|
|
Аз пък си мислих, че ги критикуваш за стереотипните персонажи...ама щом си решил да превключиш на керъктър дизайн фронта... Цитат: но пак ще свърши малоумно, както повечето останали незавърешни по мангата заглавия И понеже това е 99% от всички анимета по манга, прогнозата ти не може да ни впечатли особено. В този вид заглавия пътуването е важно. Крайната дестинация, невинаги... В SnK-а примерно постоянно бъзикат с тази крайна дестинация и все повече я отдалечават от читателя/зрителя...тук поне на никъде конкретно не са се насочили и го дават slice of life-ърски. Запознаване с героите, правилата, митологията и тупа-лупа от време на време. Карат си го едно такова спокойно, безметежно и приятно. Та дори да свърши в нищото пак няма да се чувстваш измамен и ограбен. Като този тип неща са ти скучни - дропвай. Мен това заглавие ме успокоява и балансира. Noragami ep. 5 - wow мацката е богата. Къщата не била нищо особено...да беее...
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Чет Фев 06, 2014 12:08 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Цитат: Като този тип неща са ти скучни - дропвай. Сори, че те разочаровам, ама аз заглавия на два изгледани епизода не дропвам, за разлика от теб. Дори да е ня'ква еб@ти шитнята пак ще си я изгледам. п.с. Хубаво си го карат спокойната и засега се търпи, но това е понеже е по мангата с леки разлики, но от втората половина ще вкарват нови герои и най-вероятно ще си измислят и нова история, а всеки знае, че тия нови истории са обречени на провал.
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Чет Фев 06, 2014 12:36 pm |
|
velush |
|
|
|
Цитат: Сори, че те разочаровам Не, не се чувствам разочарован ни най-малко. Цитат: за разлика от теб Всеки си им свой собствен метод да се наслаждава на манга/аниме продуктите. Аз съм дропвал и след половин серия. Пък съм довършвал и 70 серийно заглавие след 2-3 дропа на 1/3 от дължината му.
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Чет Фев 06, 2014 6:56 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
velush написа: wow мацката е богата Жалко, че не е и яко перверзна Много се надъхах на сценката в леглото но тъпия богчо се намеси точно в интересния момент Да видим в следващият еп бойното маце каква връзка има с нашия и защо аджеба си налитат на бой :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Съб Фев 08, 2014 8:31 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Епизод 5. Супер епизодче, комедията е на ниво. Към края обстановката се смени, ама и това добре ми дойде. Чакам следващия
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Пон Фев 10, 2014 11:52 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Ох, Нора почва да ме къдри, искам да разкрият повече инфо за нея. :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Чет Фев 13, 2014 9:58 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Епизод 6. Супер си беше епизода, саундтракът по време на появяването на Бишамон разбиваше... А отделно тя колко е яка няма да коментирам. Сега остава да ни разкрият мотива за убийството на едно от Съкровищата на Бишамон, но по превюто не се очертава да е в следващия епизод. Е, все едно, пак ми изглежда, че ще е добър епизод. п.п Belgarion написа: Ох, Нора почва да ме къдри, искам да разкрият повече инфо за нея. :3 Same here
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|