|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Inari, Konkon, Koi Iroha. (Зима 2014) Публикувано на: Пет Яну 17, 2014 1:51 pm |
|
velush |
|
|
|
Inari, Konkon, Koi Iroha. ep. 1 - това е много по-сладурско дори отколкото се надявах. И сребърните лисици рулират мамка ми. Реакцията на Uka-sama, като я хванаха да играе date-sim беше безценна. Явно семейството на Inari има някаква по-дълбока връзка с храма и със земеделската богиня.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inari, Konkon, Koi Iroha. (Зима 2014) Публикувано на: Сря Яну 22, 2014 3:22 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Леле. Сигурно ще бъде по-интересно, ако братът беше главният герой. Но иначе нямаше да се получи чак така забавно. Приятно беше. Ще го видим как ще продължи.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inari, Konkon, Koi Iroha. (Зима 2014) Публикувано на: Пет Яну 24, 2014 11:00 am |
|
velush |
|
|
|
Inari, Konkon, Koi Iroha. ep. 2 - разочарова ме. Явно първи е бил за зарибявка. Този тук беше само тъп, без да е много забавен. И защо свърши на най-интересното? Трябва ли да ползват такива сапунджийски методи? Не, няма да тръпна от нетърпение до следващия четвъртък. Има голям комедиен потенциал, но се надявам нататък да не го разхищава, като в тази серия.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inari, Konkon, Koi Iroha. (Зима 2014) Публикувано на: Пет Яну 24, 2014 4:52 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Имам предчувствие, че може би ще продължи да бъде точно като този епизод. Но поне в опънинга се виждат разни интересни второстепенни герои, които може би ще вкарат обратно хумористичния елемент. А току-виж се обърнало и в някоя шоуджо драма П.С. Знаех си аз, че братът е най-интересен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inari, Konkon, Koi Iroha. (Зима 2014) Публикувано на: Пет Яну 24, 2014 4:55 pm |
|
velush |
|
|
|
Цитат: братът е най-интересен щото налита на бой на жени?
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inari, Konkon, Koi Iroha. (Зима 2014) Публикувано на: Пет Яну 24, 2014 5:02 pm |
|
samara |
|
|
|
Изглежда като единственият герой, който ще има характер в това аниме. Ама е рано. Може да ме опровергаят. Аз май ще го следя заради лисиците и прищявките на боговете.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inari, Konkon, Koi Iroha. (Зима 2014) Публикувано на: Пет Фев 07, 2014 11:20 am |
|
velush |
|
|
|
Inari, Konkon, Koi Iroha. ep. 4 - почва да ме хваща яд. Толкова са сладурски картинките, толкова приятни изпълненията на сеютата...и толкова са тъпи сюжетът и диалозите...
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Inari, Konkon, Koi Iroha. (Зима 2014) Публикувано на: Пет Фев 07, 2014 1:56 pm |
|
krish |
|
|
|
Ееее, добре. Четвърти епизод ми хареса, имаше си моментите или по-точно шоджо елементите. Хареса ми понеже явно ми се гледа някакво шоджо и затова.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 21, 2014 3:28 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
На т'ва заглавие нещо продължава леко да му куца Я ще да е режисура, я ще да е структурирането на епизодите, я пък си го носи още от оригинала... who knows В основата си седи добре - стандартно, леко и приятно. Глупавите решения от страна на главната и те са нещо, което може да се приеме за стандартно... но така комплектовани с някакви ненужни "cliffhanger"-чета... и... остава впечатлението, че нещо куца It's trying to be very indecisive in tone and style, is me point... or so I think.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|