|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 07, 2014 4:26 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Най-малкото Зараки едва ли е бил на 100% срещу Ичиго ... той човека обича дългите равностойни битки.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 08, 2014 11:00 pm |
v2nkata |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Върнах се да прочета битката между Кенпачи и Унохана и измислих прекрасен край за белината - докато Ичиго тренира, Кенпачи излиза от дупката и избива всички куинсита, после и готей 13, защото няма други противници и накрая отива при краля и там умира от Ичиго.
П.С. Кенпачи for life.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 16, 2014 10:36 pm |
![Аватар](http://www.img-share.eu/f/images/19/tumblr_inline_moy26x8i8O1qz4rgp8OOZLOI.gif) |
Str3e7 |
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Глава 564. Не знам, на мен новият му банкай ми изглежда добре. Не колкото старият, но се търпи. Е, Суперзвездата най-после пукна. Сега най-вероятно ще дадат още няколко битки, още няколко мъртви куиншита, ощ... Леле, забравих за Рукия! Тя как ли ще се е power up-нала? Банкай? Интересно... Все едно, аз вече нямам търпение да идва Ичиго, да ги размаже всичките и да се приключва, докато не са се пръкнали още "злодеи тип Superstar".
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 22, 2014 7:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28527_1429526198.png) |
isena |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Начина по който Краля на душите дава сили и титла на RG е същия, по който YHVH дава сили и букви на Щернритерите. Айзен не само е използвал метода на импринтиране на татуировките с цифра в/у еспадите, но и с помощта на Хогьокуто им дава powerboost. YHVH сам по себе си е като живо хогьоку. Колкото и души да му се предлагат, той няма да има насищане. Баланса затва отива по дяволите, защото всички души отиват в него. Затова и има интерес да се поддържа постоянно конфликта м/у шинигамита и куиншита, за да получава постоянен приток на души.
Урю се навря ама мнооого дълбоко в калта. Хашвалд имаше много измъчено изражение (съдбата му вече му идва в повече и няма как да се измъкне), може и да не е спал, а може и да будува когато Н.В. спи. Права бях за това, че Урю е пил кръв и за това че Хашвалд е поемал функцията на владетел. Но това би го направило набор на Н.В. И още нещо получи обяснение: защо Киринджи "горещия извор" изчисти кръвта на всички потопени в неговата локва. За да изчистят остатъците от кръвта на Н.В. Странното при всичко това е защо и душите на всички умрели шинигамита (или може би душите само на тези умрели от куинши-ръка) отиват при него. Може би защото са полярни противоположности, двете страни на една и съща монета if you like. А може и в началото да са имали един и същ произход. Кой знае.
Колкото и да не ми се вярва фулбрингърите може да се окажат ключа към решаването на проблема. Да изманипулират парченцата душа на Н.В. стоящи в душите на останалите и да ги премахнат.
And hello Tensa Zangetsu.
_________________ ..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 23, 2014 2:08 am |
Hajutze |
|
|
Ех, много сложно го караш, просто трее да им пренапишат миналото, така че никога да не са имали тия парченца в тях. Отнема една тетрадка време ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 23, 2014 7:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28527_1429526198.png) |
isena |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
^ You mean like "Book of the end" ![Изображение](http://onemangaforums.com/public/style_emoticons/default/5k0cpgth.png) ?
_________________ ..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|