|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: RQ: Ecchi Secret Kichi ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 17, 2014 3:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40369_1628867798.jpg) |
Ludicross |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
Търся от къде да си изтегля работещи, не trial версии на Ecchi Secret Kichi и Ecchi Secret Kichi 2 -Now You Are Confined-.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: RQ: Ecchi Secret Kichi ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 19, 2014 4:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40369_1628867798.jpg) |
Ludicross |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
Може ли помощ с подкарването ? Първата с малко мъки успях да я накарам да тръгне, но втората не иска. Ползвам AppLocale. При отварянето на инсталатори ли, самата игра ли, не знам дори кое от двете е, ми излиза някаква грешка и ми отваря може би кода, с който е писан играта и там реда, на който има грешка, но никаква идея какво е.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|