|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Samurai Flamenco (eсен 2013) Публикувано на: Нед Дек 15, 2013 1:50 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Крал Изтезание стана Аш с тая резачка?! Тази реакция страшно много ми напомни на JoJo, само че много фейлната. Честно казано, няма да лъжа, че не ми се щеше както е някакво аниме за момче, което мечтае да е супергерой и да помага на хората, всичко да е нормално и в един момент светът да се обърне с краката нагоре и да има суперсили и тем подобни. Е, желанието ми донякъде бе изпълнено, но по много малоумен и калпав начин! Когато стана самият обрат в анимето с "чудовищата", направо бях на седмото небе от кеф, но следващите епизоди бяха адски малоумни и тоя етап в анимето свърши също малоумно. Единственото хубаво беше, че Фламенко разкри публично кой е. Сега ми е интересно поне как ще продължи анимето, но като цяло по-добре да си бяха оставили стария подход на анимето и съм убеден, че щеше много повече да се хареса. п.с. Поне имаше някакви извращения, пак добре!
|
|
|
Заглавие: Re: Samurai Flamenco (eсен 2013) Публикувано на: Пет Дек 20, 2013 2:23 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Ама тия сериозно ли?! Изведнъж в 11 епизод почнаха да изскачат някакви 100-метрови чудовища и някаква тайнствена организация се появява... Действието много тъпо се развива, честно! Но си продължават с Пауър Рейнджърите, дори вече се казват Фламенджъри, а за капак и роботът цъфна! Макар и един малко по-брутален варинат на Пауър рейнджърите. Поне моментът, когато всички наизкачаха като червени рейнджъри беше добър и успя да ме разсмее. п.с. Гласът на Рю Хорикава(Веджита) и тука ще го слушаме! За никъде не сме без него.
|
|
|
Заглавие: Re: Samurai Flamenco (eсен 2013) Публикувано на: Пет Дек 20, 2013 3:07 pm |
|
posteriori |
|
|
|
Епизода беше толкова зле, че е направо From Beyond. То вече не знам, да се смее ли човек, да плаче ли... Единственото, което ме задържа да го гледам още това нещо е, че и те не се взимат особено насериозно, а и пускат по някой добър лаф: "He's toxic enough to make viruses sick" Особено докато на фон се чува тематична музика Flamengers... Само че, какъв беше тоя бездарен арт, като изкаран от книжка за оцветяване за предучилищна възраст? Та поне да видим докъде ще стигне абсурда.
_________________ .~.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Samurai Flamenco (eсен 2013) Публикувано на: Чет Яну 02, 2014 12:16 pm |
|
velush |
|
|
|
Ами не точно провал, а "Почна много идейно, но премина в стандартен боклук..." .
Последна промяна velush на Чет Яну 02, 2014 2:29 pm, променена общо 1 път
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Samurai Flamenco (eсен 2013) Публикувано на: Пет Яну 10, 2014 4:07 pm |
|
posteriori |
|
|
|
Айде на Фламенджърите!!! There is so much energy! И какво сега - останаха им само 64 War Gods. From Beyond to Heaven! Flamanger Period. Не е истина, просто.
_________________ .~.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Samurai Flamenco (eсен 2013) Публикувано на: Вто Яну 14, 2014 3:10 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Недей, бе, velushe! Те се бъзикат със зрителя, само че след още 10 серии ще го обявят официално! Ех, тия наркотици! Колко ли още може да затъне тая пародия? И с тоя Волтрон с тоя хобот... п.с. Новите OP и ED са ужасни... Поне стария ОП имаше някаква идея и беше доста добър, а вече убиха всичко хубаво в анимето.
|
|
|
Заглавие: Re: Samurai Flamenco (eсен 2013) Публикувано на: Вто Яну 14, 2014 11:55 am |
|
velush |
|
|
|
Цитат: Те се бъзикат със зрителя ...и читателя... Отпреди доста серии вече не ми дреме истина ли е това или бълнуване в мокри чаршафи.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|