|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 12:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Пон Яну 13, 2014 10:38 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Да, той е БОГ и може да се телепортира навсякъде и по всяко време, стига да има мобилен сигнал, но когато види огромен зелен phantom slime ball, what do we do? Run of course, because that's the only natural thing to do, fuck that teleport.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Вто Яну 14, 2014 12:38 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Не й и трябва, фантомът започна да ги гони след като той се появи => повече е гонил него, отколкото нея. It's a cheap trick scenario, that's the whole point.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Сря Яну 15, 2014 10:44 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Епизод 2. Сцената в банята Хийори започва много да ме кефи, и аз не знам защо... Може би си променяш мнението за момиче, след като го видиш голо? Завързват прилична комедия, този новият ми изглежда готин тип. И все пак наистина могат малко да постегнат историята, за да се получи наистина добро аниме... Но и така да остане, пак ще ми харесва. Отделно ОСТ-ът е върха!! На опенингът малко не му достига, за да си го сложа в колекцията, но саудтраците по време на битките са убийствени! Общо взето, втори епизод беше много над първи и анимето се нарежда във фаворитите ми от този сезон. Belgarion написа: Бих се пръснал от кеф ако някой набара тялото на Хиори и го спука от... ... докато тя се шматка някъде. И девет месеца по-късно - изненадаа. Даааа... Би било супер... П.П но сериозно ли?! Бог на войната?!! Това наистина им изигра лоша шега.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Нед Яну 19, 2014 2:01 am |
|
Dark Ranger |
|
|
|
Тая тъпня не мога да я издържам повече. Историята е страшно малоумна, а хуморът е доста зле изразен според мен. Прехвалена работа е това аниме... Дроп.
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Нед Яну 19, 2014 2:31 am |
|
krish |
|
|
|
В предвид, че следя мангата и съм изгледал двата излезли епизода ми харесва засега. И началната песничка не е лоша.
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Нед Яну 19, 2014 3:48 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
DARK RANGER написа: Историята е страшно малоумна E то в това му е чара
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Нед Яну 19, 2014 9:50 pm |
|
faye |
|
|
|
Добре върви и почнаха да се появява тайфата, но... защо ли си мисля, че щеше да ми дойде по-добре да изгледам всичко наведнъж? Минимум 5 епизода ще има докато се достигне превода на мангата :/ Добрата новина е, че следващия епизод май ще е представянето на другата част от героите
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|