|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 7:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: D-Frag! (Зима 2014) Публикувано на: Вто Дек 10, 2013 12:26 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Заглавие: D-Frag! Жанр: Комедия, сейнен Тип: TV Епизоди: 12 Продукция: Brain`s Base Година: Януари 2014 Официален сайт: http://www.d-fragments.net/AniDB / MALРезюме: Kazama Kenji likes to believe he is something of a delinquent. Moreover, others seem to like to agree that he is. Of course, Kenji's gang finds their way to a group of four not-so-normal girls—Chitose, Sakura, Minami and Roka—and all at once, whatever reputation he may have is nothing compared to the outrageous behavior of the girls. Shanghaied into joining their club, what will happen to his everyday life from that point on?
Последна промяна KoP3Le7o на Вто Яну 28, 2014 11:33 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: D-Frag! (Зима 2014) Публикувано на: Сря Дек 11, 2013 7:44 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Арта е ужс но пък е фулфраш с любимите ми клишета та определено ще го гледам Ако има и някаква що-годе смислена история ще е супер
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 08, 2014 3:10 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Първата част от епизода нещо не ме впечатли, но пък след това имаше попадения, ще го видя как ще се развие.
|
|
|
|
Заглавие: Re: D-Frag! (Зима 2014) Публикувано на: Сря Яну 08, 2014 12:08 pm |
|
velush |
|
|
|
D-Frag! ep. 1 - факт, смешно е. Дори доста. Шегите са разиграни перфектно. Обаче тематиката е много циклична. Добре де, разбрахме, че всички жени са абсолютни кучки...и винаги ще бъдат. Нямаше нужда да ни го повтарят 50 пъти за 23 минути. Ние и без това си го знаем . Понеже предполагам, че това ще е лайтмотивът на цялото заглавие, а той вече ми дойде до гуша - дроп.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: D-Frag! (Зима 2014) Публикувано на: Нед Яну 19, 2014 3:36 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
crazy_little_crow написа: прилича ми на GJ-bu . ^^;;; Йеп :3 Поради това много ме радва
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|