|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 12:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Пон Яну 06, 2014 7:08 pm |
|
faye |
|
|
|
Ей, най-накрая на автора да му се отвори парашута Не сполучи с Alive, та поне тук Първи епизод хем ми хареса, хем не. Хубаво направиха, че спестиха глупостите, но сейото на Хийори леко дразни и май не избраха най-добрия момент, за да приключат епизода. Като се изключат тези се очертава доста приятно анименце
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Вто Яну 07, 2014 11:19 am |
|
velush |
|
|
|
Noragami ep. 1 - хареса ми. Свръхестествено, използва шоненски елементи които обичам, има екшън, има комедия. Поне в първи епизод анимацията е доста детайлна. Фоновете са красиви (интересно ретуширани снимки), а артът тук-ттаме се заиграва с ефекти на ограничената цветова палитра. Като история не е нищо впечатляващо, но ансамбъла от случки, движения, интензитет и игра на сеютата ме кефи. Дано продължи в същия стил.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Вто Яну 07, 2014 7:21 pm |
|
Ryoka__ |
|
|
|
Наистина добър саундтрак като за начало. Едно от малкото заглавия, които си бях набелязъл/като се има предвид, че нямам много предварителна информация /. Очаквах може би малко повече, но ще се получи добро приключенско аниме, а и визуално радва окото.
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Сря Яну 08, 2014 1:17 am |
|
The Hollow Shrine |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
Аллл това колко ми хареса, не е истина. Прелестен арт, прекрасна музика, интересна история, готини герои, смешен хумор(нещо забележително, при положение, че повечето японски смешки не са ми смешни въобще). Аз нямам от какво да се оплача, освен че нямам време да почна мангата. Mou, dame mou, muri mou, genkai~!
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Сря Яну 08, 2014 11:08 pm |
|
X_Perfect_X |
|
|
|
От първи епизод нищо не мога да кажа, но атмосферата беше приятна, което засега е достатъчно. Да видим по-натам.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Noragami (Зима 2014) Публикувано на: Чет Яну 09, 2014 8:26 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Добър първи епизод. Саундтракът беше много добре подбран, историята куцаше, но аз и не съм очаквал кой знае каква история. Главната не ме кефи особено, докато Ято е поредният шонен тъпанар... и все пак ме кефи Дано в следващите епизоди се подобри, а не заоре на едно място като KnK.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|