|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdom (пролет 2012) Публикувано на: Сря Яну 08, 2014 11:40 am |
|
Dark Ranger |
|
|
|
В момента гледа първи епизод и започвам да се чудя дали да не го дропя... Арта (на героите най-вече) и анимацията са потресаващо зле... На тези компоненти бих дал 1/10, просто толкова зле е направено, че нямам думи. За историята не мога да давам крайни оценки, щото съм едва в началото, но ми кажете, ако така е анимирано и занапред, направо да го дропя. Колкото и интересен да е сюжетът, не издържам при такова качество на арта и анимацията.
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdom (пролет 2012) Публикувано на: Сря Яну 08, 2014 4:01 pm |
|
faye |
|
|
|
2ри сезон има по-сериозно подобрение. На първи след първите няколко епизода има малко подобрение, но пак си е зле. Заради тази анимация аз почвах и спирах анимето едното 3-4 пъти, но веднъж като минах 5ти епизод, просто свикнах и се абстрахирах. Историята ми беше достатъчно интересна, за да успея
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdom (пролет 2012) Публикувано на: Чет Яну 09, 2014 12:47 pm |
|
Dark Ranger |
|
|
|
Добре, изгледах първи епизод и заради историята му качих оценката с 2 единици. Засега почва повече от обещаващо, единствено, както казах, арта е нас**н. Само ретроспективният момент, когато се сражаваха двамата момци в снега, си беше нормално нарисуван. Дано по-натам да има повечко такива моменти с такъв арт и дори по-добър, но се съмнявам.
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdom (пролет 2012) Публикувано на: Чет Яну 09, 2014 4:13 pm |
Hajutze |
|
|
|
Не съм го гледал цялото (само някой моменти, следя мангата и исках да ги вида анимирани). От 2ри сезон натам определено има сериозна промяна (ей сега гледах 30ти епизод, няма нищо общо с тия странни драгове от първия сезон).
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdom (пролет 2012) Публикувано на: Пон Яну 13, 2014 11:04 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Дойдох тук за да напиша, че след като изгледах 2 епизод, това аниме няма да го гледам Мангата е върха, но дървената анимация ме побърква, толкова е дебилна! п.п. видях в коментарите, че по-нататък се оправя може би ще пробвам някой рандъм епизод, от някоя от касапниците. Да видя как са се справили с бойните сцени.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdom (пролет 2012) Публикувано на: Вто Яну 14, 2014 2:37 am |
ZleFox |
|
|
|
Втори сезон напълно са махнали CGI ефектите (слава богу). А и в първи мисля,че доста ги намаляваха (или просто наистина по някое време спира да ти прави впечатление) Иначе историята определено си струва CGI мъките,но може и да се прочете мангата и да се продължи от втори сезон.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdom (пролет 2012) Публикувано на: Сря Фев 19, 2014 8:12 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
И аз не знам, не го следя. Просто го видях като новина в АНН.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdom (пролет 2012) Публикувано на: Съб Фев 22, 2014 1:20 am |
ZleFox |
|
|
|
а тогава знае ли се кога ще е третия? че идва най-яката част
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|