|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:59 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 23, 2013 1:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16571_1353238857.jpg) |
M1sT1kaL |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
^ под Pure Учиха сила, мисля че имаше предвид използването на потенциала на шарингана. Не съм сигурен, но аз също бих си сожил парите на Итачи. Просто постигна прекалено много без да има EMS, нещо което и Саска и Мадара имат за да са толкова силни. И моля ви не започвайте с безцелна фенбойщина... аз също смятам, че теорията за Мадара и SoSP е глупава, първо дори и да е директен наследник, ще е след толкова поколения, че няма много разлика ( при всяко ново поколение има нова кръв: тази на майката ) Смисъл, дори и да имат родствена връзка, тя би била фитивна и безцелна, те са силни не защото имат евентуално такава връзка, а просто защото са силни, били са силни за времето си силни са и сега, прсото Киши прекалява с глупостите покрай Мадара... Ясно каква му е целта, но не му се получава. Да почине човека да усмисли нещата и чак тогава да пише, че иначе края на мангата ще е пълна глупост
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 25, 2013 9:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
^ За жалост, и аз очаквам нещо подобно. На смъртното си ложе Наруто да пробуди няк'ви мистични сили и да получи поредния пауър ъп...
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 26, 2013 12:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
veliotv написа: Или пък сега Обито ще дари риннеган окото на Наруто Т'ва няма ли да е задача на Сашка? Той и без т'ва е там само за да си upgrade-не шарения тиган...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 26, 2013 12:26 am |
![Аватар](http://www.img-share.eu/f/images/19/tumblr_inline_moy26x8i8O1qz4rgp8OOZLOI.gif) |
Str3e7 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
И ся к'во, трябва да има драма и напражение, и очакване на новия чаптър ли? Ми няма ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Тъп чаптър както обикновено, онзи дъртак обаче, дето не му казаха името, ми звучеше като интересен образ... Ще ми се да науча повече за него. Сега ще ме зарадва МНОГО, ако свърши с bad ending. Мадара да избие всички. Това ще ми вдигне оценката с половин единица ![:shhh:](./images/smilies/shhh.gif) Само дето няма да стане така. Ако Наруто се гътне, или Обито ще се освободи от обладалия го Зецу и ще го съживи, или, не дай си Боже, Мадара вземе да стане добричък и го съживи той. Или пък се появи Рикудо, което ще е голям фейл. Или пък Наруто ще се окаже Рикудо и ще е immortal, и няма гътване - още по-голям фейл.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|