|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 1:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Сря Дек 18, 2013 7:27 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
То тегавнята с излизанията тепърва предстои. Изобщо не знам как я мислят... Ех, жалко! А така ми се искаше този 4-и брой на "One Piece" да го видим тоя месец...
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Сря Дек 18, 2013 7:38 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Guys, днес видях в мола One Piece брой 2, много се зарадвах и си го купих. Обаче ми е много чудно защо има "страничка за рисуване?!" и "как да си направим .... (забравих кво е, пък не ми се проверява сега ) Имам чувството, че е направено за деца! Ако може да ми обясните бъркам ли някъде... P.S - Купих си и брой 1 на Death Note - там няма подобни глупости.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Сря Дек 18, 2013 7:46 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Това са си чисто и просто бонуси от автора за феновете на мангата. Какво по-хубаво от това да може да си направиш нещо от хартия с любимия си манга герой или да оцветиш някаква картина? Макар че аз няма седна да оцветявам или да сгъвам някакви хартии. Пък и да не забравяме, че тая манга се чете и от по-малки читатели и може би те биха се най-зарадвали на подобен бонус.
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Сря Дек 18, 2013 8:10 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Да, донякъде си прав, но като го видях направо се стреснах. Защото, поне в моите представи, това да оцветя дадена картинка, било то и на любимата ми манга, (разбирай Doubt, но за жалост едва ли някога ще бъде издадено в България) не се вписва особено П.С - И в останалите броеве ли има такива... бонуси, да речем? П.С 2 - А в "Наруто"?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Сря Дек 18, 2013 8:25 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Ами, човек, не знам какво не ти се вписва, след като "One Piece" е от мангите, които са за по-голяма аудитория, та е напълно нормално да има такива работи, не се стряскай! Сигурно ако си купиш "Берсерк", няма да има да оцветяваш черва. Тия "бонуси" са си по избор на мангаката, в следващия трети брой на "One Piece" има някаква кутийка със съкровище да си изрежеш и да си направиш. Та предполагам и в следващите броеве ще виждаме такива неща. Доколкото в "Наруто" засега няма такива ъгли за оцветяване или за изрязване, а единствено някакви чернови и интересни коментари от автора.
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Сря Дек 18, 2013 10:23 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Moonflame написа: Жалко наистина, и аз се надявах да ни дойде като коледен подарък, ама на...
Последна промяна VastoLorde96 на Чет Дек 19, 2013 2:30 am, променена общо 1 път
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Пон Апр 14, 2014 1:36 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Май работата с манга на български тотално забоксува... Редица обещания за тази година, а вече мина четвърти месец и никой дори не отговаря на въпросите какво става с издаването на манга у нас. Надявам се поне ако няма да се издава повече, да кажат на хората.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|