Seitokai Yakuindomo OVA ep. 8 - с което OVA-то приключва. Не беше нищо особено за разлика от предните серии. Да се надяваме, че новият сезон дето идва през зимата, ще е с качеството дето го помним от преди.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
Seitokai Yakuindomo 2 ep. 1 - първото ми аниме от 2014-та. Хем беше яко колкото и предния сезон, хем серията беше с як animation bump (едва ли ще продължат толкова скъпо), хем reintroduce-наха всички герои ако сме ги забравили. Серията ми хареса - имаше някакви бъзишки countdown-ни до част от геговете, а указателните надписи към глава Сузу са по-грандиозни от всякога. Повториха и гега със сушения октопод - този път с друг инициатор. Може да се каже, че добре почнах годината.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
Заглавие: Re: Seitokai Yakuindomo
Публикувано на: Пон Яну 06, 2014 1:03 pm
zlobcho
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
Малко бяха прекалили в самото начало, но определено ме накара да се смея на цели три места, което си е живо постижение напоследък. Може да нямаше толкова чар първи епизод, заради запознаването наново с героите, но тъй като са запазили духа, очаквам много повече в следващите епизоди.
Публикувано на: Вто Яну 14, 2014 11:29 am
velush
Дотук добре. Сексуалните шеги са още повече от първи сезон.
_________________ Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
Seitokai Yakuindomo* ep. 3 - пак голям смях. Нещо не разбрах какво беше това шишенце дето си го дадоха даскалите. Сувенирна сол? Аз съм такъв шипър, но пичът пак пропусна възможността да вдигне някой флаг със Сузу .
BANG!
Заглавие: Re: Seitokai Yakuindomo
Публикувано на: Пон Яну 27, 2014 10:24 am
zlobcho
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
Това отива все по на зле. Ако разчитат, че ще се смеем на всяка мръсотия, която изцепват уж ни в клин ни в ръкав, а то вече е пределно ясно, че само мръсотии ще цепят, значи няма да го бъде. Липсва оригиналност, липсва неочакваност, дано не се стигне до зарязване.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 42 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения