|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 8:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Съб Дек 14, 2013 1:20 am |
|
velush |
|
|
|
Borrator >дори да е реално за тях къде пише, че има само един единствен правилен начин? >оправянето с тази относително по-реална реалност също можеше да се постигне и по относително други начини...а не по толкова конкретни (областта на експертизата на писателя) > казах пардон бе ееей...апропо, за Бог всички са NPC-а >пффф...нали и животът е относителен (щом дефиницията за реалност е такава)...значи относително погледнато те може и да са живи и да не са...аз ги гледам от отправната точка на предишния живот на главните герои
>ти пък имплайваш как всичко това са твои мисли и разсъждания. Аз пък си мисля, че ако не бяха едни релации и отношения, нямаше и да ти дреме, какво харесвам или не харесвам в LH. С други думи вече ми стана малко скучно да повтарям едно и също и няма да задълбавам в спора.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Съб Дек 14, 2013 3:36 am |
|
Borrator |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 05, 2011 2:52 pm Мнения: 961 Местоположение: София
|
Правилен начин да какво? Не си дал реалистично предположение. Освен изчакване със другата гилдия кодато всичси се съгласят с Широ. Там наистина прибърза. Но въпроса е, че просто не се вижда друг начин. Това да принудиш цяла популация да следва кръглата маса не е лесно иначе животът не е просто относителен, реално погледнато по всички дефиниции да различаваш живо и неживо е напълно безсмислено разграничение, и съзнанието е илюзия и Широ ти обясни, че предишната отправна точка не работи, защото света не е съвсем същия като тоя дет са познавали да, те са ... но аз> което означава, моето мнение не са факти > Което означава, вашите мнения не са глупости http://files.ramoneelman.org/pictures.p ... 0facts.png
Последна промяна Belgarion на Нед Дек 15, 2013 3:34 pm, променена общо 1 път |
Reason: xD /GT превод/ |
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Съб Дек 28, 2013 1:13 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Любопитно принцесата и Кръсти за какво ще си приказват :3 Особено Кръсти с този рейп поглед дето и метна, ммм... xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пет Яну 03, 2014 11:52 am |
Alexander |
|
|
|
Първоначално си мислех че ще евтино копие на SAO (много добра идея много лоша реализация с две думи боза) Log Horizon ме изненада и почти ми стана любимото аниме този сезон. Последните 2-3 епизода много ми харесаха и идеята че светът не е същият като в играта беше добра. Не очаквах да се намеси политика а вече доста рядко историята на аниме ме изненадва (обикновенно поглеждам първият епизод и знам как точно ще свърши).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пет Яну 03, 2014 8:02 pm |
|
Borrator |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 05, 2011 2:52 pm Мнения: 961 Местоположение: София
|
velush написа: Зарязаха пропагандата и преминаха директно на политика >implying propaganda isn't a type of politics
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|