Дата и час: Чет Фев 27, 2025 9:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: ПОМОЩ за мотивационно писмо на АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
МнениеПубликувано на: Вто Дек 10, 2013 2:33 am 
Аватар

Предстои ми местене в Англия, искам да се запиша в британски университет. Оформил съм си документите, остава единствено да напиша добро мотивационно писмо, което се оказа трудна задача... Ще кандидатствам журналистика. ПОМАГАЙТЕ! Имам едно написано, но ми казаха, че насоките ми не са правилни.

Заглавие: Re: ПОМОЩ за мотивационно писмо на АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
МнениеПубликувано на: Вто Дек 10, 2013 3:06 pm 
Аватар
AnimeGod

Според последните им данни присъствието ни там е увеличило плъховете и не сме желани. Май ще ни затварят в лагери.
Пиши че се къпеш три пъти на ден и ще се върнеш в България и може да те те одобрят.

Профил  

Заглавие: Re: ПОМОЩ за мотивационно писмо на АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
МнениеПубликувано на: Вто Дек 10, 2013 11:32 pm 
Аватар

Naruto, не си разбрал особено нещата. Британците не разгласяват толкова много подобни въпроси. Това беше по BBC за не повече от един ден, да не говорил че проблема с имиграцията е на съвесем друго ниво - не става дума за хора, които искат да учат в Британски университет, а за такива които искат да се възползват от benefit системата тук. Тоест такива, които биха имали възможността да дойдат и да работят без да им се налага да имат каквато и да е клалификация - нископлатени работни места, а освен това и да могат да взимат помощи от държавата за издръжки. В момента е все още в сила жълният сертификат за Българи и Ромънци, който може да се вземе ако си живял поне 2 години в Англия. Не е кой знае какво ограничение, въпреки че да - малко ни дискриминира като жители на Европейския Съюз. Аз сега работя в Англия (на доста добро място при това) и мога да ти кажа, че това са само празни приказки - говорят, за да говорят.

Относно мотивационното писмо Veskou, прати ми на лично това, което имаш и ще ти кажа къде са ти слабостите.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]