|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 7:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Reverse Trap Showdown: Кръг 2, Showdown 3 Публикувано на: Нед Дек 01, 2013 9:49 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
И така, с малко закъснение, защото снощи подсъзнателно реших, че трябва да се спи без съзнателно да знам за това решение. Време е за 2ри кръг. Бърз достъп до как са минали нещата до сега можете да намерите в темата за дискусии. От този кръг вече можете да гласувате само за 1 от персонажите. Моля не се опитвайте да манипулирате вота. В този showdown се срещат: Haruhi Fujioka (Ouran High School Host Club) Цитат: AGE 15 .Two characteristics that define Haruhi is that she is straightforward and of a firm belief that one's gender should not define one's personality,Haruhi also has a deeper voice than other female students,has short hair and because she dresses in masculine clothing most of the time, so she is not easily recognized as female. ******************************
Kamigamo Jun (Natsu no Arashi!) MAL написа: Jun is actually a girl but keeps dressing and addressing herself as a boy with only Kaja knowing her secret so far.
She goes back in time with Kaja, only to be horrified by the experience. She says that she does not belong in the past and that she should never have gone there in the first place.
Over the course of the series, there have been many instances where she has been revealed to be a girl, but everyone does not notice thinking that Jun is simply a very girly boy. Гласуването ще трае до вечерта м/у 7ми и 8ми Декември. (Или до същото време нея седмица, защото ще сложа и таймер на анкетата)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Reverse Trap Showdown: Кръг 2, Showdown 3 Публикувано на: Вто Дек 03, 2013 12:24 am |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
Kamigamo Jun (Natsu no Arashi!)
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 12 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|