|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 3:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пон Ное 11, 2013 11:15 am |
|
velush |
|
|
|
Log Horizon ep. 6 - wow, обърнаха го на политика и идеализъм Дървото на уменията в това RPG ми е някакво странно...освен да са го набутали това с готвенето само, за да може гилдията за забогатее набързо... Но пък maid умението си е направо абсурдно .
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пон Ное 11, 2013 9:25 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
velush написа: Но пък maid умението си е направо абсурдно . Що бе, аз го намирам за кют :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Вто Ное 12, 2013 2:18 pm |
|
velush |
|
|
|
Ми може да е някакъв начин да заработваш жълтици в градовете, а не да се бъхтиш по разни катакомби...ама звучи контрапродуктивно, защото нали точно последното е основната причина да се цъкат игрите. В това отношение има прилика със SAO. Цитат: кют Ха. Ще накараш ли някоя косплей мейдка да ти измете или да ти изпере смрадливото пране? Щом е част от дървото на уменията, значи става дума за най-тривиална къщна работа.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Сря Ное 13, 2013 10:28 pm |
The Maid |
|
|
|
Авторът бе категоричен за maid subclass-a. Преводът трябва да е "housewife", не "maid".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Пон Ное 18, 2013 11:09 am |
|
Dark Ranger |
|
|
|
Страшно смотан епизод. Да ме прощават, ама те са затворени в игра, а вместо да има някаква драма, те ми продават хамбургери... По-голяма простотия не бях гледал досега в т'ва аниме... То, че се развиват бавно действията, така е, но този епизод направо ме отчая. Дано в следващия да включат малко екшън, че иначе язък за историята.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 18, 2013 11:13 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
^ Май си започнал това аниме без да имаш никаква представа какво да очакваш от него, а?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|