|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 6:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda (Зима 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 09, 2013 11:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
![Изображение](http://i.imgur.com/Hs4kKId.jpg) Заглавие: Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda | 世界征服 ~謀略のズヴィズダー~ Тип: TV Series Епизоди: ?? Излъчване: 12.01.2014 till ? Жанр: Action, Fantasy Продуценти: A-1 Pictures Web: AniDB, MAL Резюме: What does it take to conquer the world?! Every leader of the past has thought of it... but all they have done was to merely dream of its greatness. World domination... nobody has been able to achieve it. Until one little girl by the name of Kate Hoshimiya came along. Kate Hoshimiya will shock the world! How was she able to carry out such a magnificent stunt? So frightful! So glorious! Could this be... the Zvezda Plot?! Let the light of our great Zvezda shine upon this land far and wide!
Последна промяна svenxxx на Сря Яну 01, 2014 6:24 pm, променена общо 1 път
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda (Зима 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 11, 2013 12:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Струва ми се като нещо, което би привлякло 15-16 годишни.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda (Зима 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 11, 2013 3:43 pm |
![Аватар](http://data.whicdn.com/images/73894037/thumb.jpg) |
X_Perfect_X |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Постерът ме убеди да не го гледам.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda (Зима 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 11, 2013 8:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Rampage написа: Струва ми се като нещо, което би привлякло 15-16 годишни. O, значи ще стана по-млад като го гледам Постера е див и ме кефи - ще го гледам :3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda (Зима 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 13, 2014 7:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Лолито ме накъдри ![=))](./images/smilies/=)).gif) Очертава се дивашки фън, което е добре дошло за мен :3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda (Зима 2014) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 14, 2014 11:34 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Sekai Seifuku: Bouryaku no Zvezda ep. 1 - най-неочаквано доста ми хареса. Анимацията е относително малко, но страшно добре направена. Керъктър дизайна, сторибордовете, успоредното следене на няколко събития, разиграването на геговете - все неща които ми харесаха. Централният сюжет е някакъв wtf, но мисля че шаренията и шантавите реакции на героите компенсират.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|