|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Tokyo Ravens (eсен 2013) Публикувано на: Сря Окт 30, 2013 12:26 pm |
|
velush |
|
|
|
Заглавие: Tokyo Ravens Тип: TV Епизоди: 24 Излъчване: 09.10.2013 до ? Жанр: Comedy, School, Shounen, Super Power, Supernatural Производители: FUNimation EntertainmentL, 8bit Web: AniDB, MALРезюме:Tsuchimikado Harutora was born into the prestigious Onmyoji family, but can't see "spirit energy". Therefore, he's been enjoying a peaceful daily life with his friends at the Onmyo branch school. One day, his childhood friend Tsuchimikado Natsume, heir to the head family, suddenly appears. Will this cause his destiny to spring into motion?! Мисля, че никой друг не е правил тема за анимето. Основната идея е доста яка - свят в който onmyoji магиите са реални и ежедневна практика. Цели държавни организации се занимават с практикуването му и налагане на правила. Сюжетът обаче ту ме кефи, ту не. Общо взето стандартните шоненски разработки, но понякога героите избухват в прекалени емоции. Някои от битките да страхотно нарисувани, други не чак толкова. Впечатленията ми са противоречиви, но има достатъчно неща, които ми харесват. Следя го предимно заради арта и onmyoji елементите.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tokyo Ravens Публикувано на: Чет Окт 31, 2013 4:58 pm |
|
krish |
|
|
|
И на мен ми допада като цяло. Интересно е.
|
|
|
Заглавие: Re: Tokyo Ravens Публикувано на: Чет Окт 31, 2013 8:58 pm |
|
X_Perfect_X |
|
|
|
Взех, че му изгледах първите три епизода и ме изкефи. Харесва ми.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tokyo Ravens Публикувано на: Съб Ное 02, 2013 8:57 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Мдаа. Изненадващо приятно се оказа. Чакам с нетърпение битката в следващия еп. Искам да обърше пода с @урвичката :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tokyo Ravens (eсен 2013) Публикувано на: Чет Ное 07, 2013 11:14 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
HepMu написа: разни лисички дет си свалят гащичките...xDD Особено силен момент!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tokyo Ravens (eсен 2013) Публикувано на: Вто Ное 12, 2013 2:29 pm |
|
velush |
|
|
|
Е, то с годините гледане съм установил, че никога няма точно такива анимета, каквито ми се искат...а само такива, каквито излизат... И аз не съм доволен, но криво ляво става. Поне не е, като Tempest-ото. Да застанат на един планински склон и да се надприказват, като на събрание на училищния съвет, в продължение на четири серии, докато светът се сгромолясва около тях.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|