Това аниме странно защо, но някак ми стана много приятно да го гледам. Единственото, което така не ми допада, е, че героите нещо не ги отупват много-много. В този епизод малко го вкараха това "отупване", ама някак не ми беше задоволително, като дойде мацката и ги разметка, а за капак им сплеска топките на момчетата. Интересно дали ще се заформи някаква връзка между Гото и Мари или ще има само обичайното червене на бузки.
Тая Фламенко мацката се оказа леко садистична кучка. С онзи Magic Staff дето се появи, само като издрънча тежко на метал в пода, ми стана ясно, че ще е нещо болезнено.
Естествено, че го гледам само заради Сугита и героя му. И без това няма много пичове в тия анимета... Ама тези пусти мисли как ми изглеждат на гейове и че няма никакъв готин женски персонаж....Ама нали е на Манглобе-то ииии айде от мен да мине...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 61 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения