|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Пет Окт 18, 2013 12:30 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Ем, до Коледа ако пуснат още една манга, ще е хубаво. И тъй като Розарио и Блийч се очакват в началото на другата година, което предполага януари, февруари или най-много март, почивката им няма да е особено дълга, а... обичайната.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Вто Окт 29, 2013 7:01 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Студио Арт Лайн написа: Death Note 1 пристигна в офиса ни! Най-нетърпеливите да грабнат мангата ще имат тази възможност на събитието в Irish Harp на 31.10. Всички останали ще могат да я открият в книжарниците на следващия ден, 1.11.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Вто Окт 29, 2013 7:22 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
|
Аз очаквах на 31-ви да си я купя и после да си хвана влакчето, ама явно ще трябва да почакам до понеделник... Едит: Дам... >.>
Последна промяна VastoLorde96 на Вто Окт 29, 2013 7:31 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Пет Ное 01, 2013 6:18 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Първи брой на "Death Note" вече може да се открие на пазара и аз още вчера се сдобих с него и съм страшно доволен! Преводачът Слави Георгиев, ти нашият Слави от тоя форум ли си, бе, човек? Предполагам си ти и искам да ти кажа евала за страхотния превод на тоя шедьовър! Поклон, братле! Ако знаех, вчера, като те видях, щях да ти стисна директно ръката! Ако не съм уцелил, че ти си преводачът, нищо, пак евалата! Мангата като дизайн, превод и всичко останало е на същото ниво като миналите манги. Браво! Единствено като минус ще кажа, че има тук-таме някои пропуски на редакторката, но не са фатални. Така, малко да покоментирам в друга посока. Първо, радвам се, че успях да си поговоря с хора от екипа на Артлайн, които мисля, че бяха искрени с мен и ми дадоха задоволителни отговори. Благодаря за което на редакторката! Обезпокои ме фактът, че действително нямат план още как ще се процедира, когато излязат и другите три манги. От друга страна ме радва, че поне имат нов преводач, което е много добре, но мисля, както им споделих и на тях вчера, че проблемът е най-вече в дизайнерската работа по мангата, която отнема много време. То това си се и вижда с тоя уникално як дизайн на български! Браво! Както и да е, аз въпреки всичко ще продължа да ги подкрепям и да си купувам заглавията им на български. Пожелавам им един ден да ни зарадват със завършен вид на мангата "Death Note"! Успех и се надявам наистина до края на годината да видим още един брой от някоя манга!
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Нед Ное 10, 2013 5:34 pm |
|
Slavi |
|
|
|
Здравейте Извинявам се за късният ми отговор, но само исках да кажа едно огромно благодаря на всички хора от форума, които се отзоваха и дойдоха на лаунч партито на Death Note в Irish Harp! Чудех се дали има тема и мнения във форума по повод излизането на мангата, но от доста време насам покрай всичките събития септември и около всякакви други риъл лайф мероприятия включае и превода на мангата, просто не ми остана никакво време да вляза във форума. Радвам се, че се интересувате от ситуацията с мангите на Артлайн, които излизат тук и искам да ви уверя, че всички хора, от които зависи излизането на тези манги в бг. работят усърдно и усилено над реализирането им. Аз лично съм си направил план как точно да действам при излизането на Блийч, Росарио и Клеймор като ритъм на работа и всякакви други задължения покрай анимета, манги и игри. Всичко ще е ок с новите заглавия, но най-важното от всичко е подкрепата на ядрото фенове, които има в бг. както и достъпността на тези заглавия и до не-запознатите хора. Честно казано в началото се притеснявах, че навред във форуми и на живо ще срещна мнения от рода на: "За кво трябва да си я купувам мангата, като мога да си я сваля или вече съм я чел". С радост установявам обаче, че не се сблъсквам с такива мнение и ми беше интересно да прочета отзивите и темата до тук. Благодаря за съпорта от мое име и от името на другите хора, които работят над мангите. Ако имате някакви въпроси отностно Death Note или някоя от другите манги, питайте Аз от своя страна поемам ангажимента, когато се знаят някакви подробности около мангите да ги споделям с вас тук
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Нед Ное 10, 2013 6:47 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
|
Ами, ето един бърз въпрос тогава. Мангите се водят двумесечни, а в много случаи излизат през 4-5 месеца. А досега бяха само 2 - Наруто и Уан Пийс. Вече започнахте да издавате Тетрадката, а от другата година - Блийч, Розарио и Клеймор. Да очакваме ли още по-голям интервал от време за излизането на следващия брой на дадена манга? Радвам се, че сте се захванали с това начинание, но е кофти вместо два месеца, да чакаме половин година...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Пон Ное 11, 2013 2:40 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Цитат: Честно казано в началото се притеснявах, че навред във форуми и на живо ще срещна мнения от рода на: "За кво трябва да си я купувам мангата, като мога да си я сваля или вече съм я чел". Хах! Човек, мене това с онлайн четенето ми го изцепи някакъв кретен в книжарницата, когато го попитах дали имат първи брой на "One Piece", при което бях направо ударен в земята?! Тоя май не си знаеше работата там... Относно горните два коментара. Ето едно цитатче от един мой преден коментар, след като си говорих с хората от екипа: Цитат: Обезпокои ме фактът, че действително нямат план още как ще се процедира, когато излязат и другите три манги. Да се надяваме това да не е така и когато дойде този ден, нещата да се подредят.
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Пон Ное 11, 2013 4:19 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
|
Да, видял съм го коментара ти, но реших да го питам човека, може вече да са измислили нещо.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|