|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 3:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Съб Окт 26, 2013 10:24 pm |
|
Dark Ranger |
|
|
|
Ето един наистина интересен епизод. Това исках от това аниме и се радвам, че малко забързаха крачката. Очаквах да се мелят 2 епизода поне, но нашите хора си ги пръснаха. Следващият по всичко личи, че ще е по-стратегически епизод + някои разтоварващи моменти, в което няма нищо лошо. П.С Айде Велуша да идва с тежката артилерия от критики.
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Нед Окт 27, 2013 11:37 am |
|
Dark Ranger |
|
|
|
Знам, че го чакаш. Всъщност преводът е отдавна готов, но редакцията се бави. Истината е, че аз само превеждам, друг редактира, както пише в кредитите. Иначе мисля, че днеска или утре ще има епизод, ако всичко върви по вода. Мислех да ти го кажа това на лично, но знам, че и други хора ги вълнува. Но оттук насетне можете спокойно и да ми пишете лично за тия неща, ще ви отговоря, не съм темерут.
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Вто Окт 29, 2013 10:34 am |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Те там не може да се кормят, колкото и да ви се иска. Обаче ми се иска да можеха повече да бият лошите, в смисъл много бързо го опаткаха този боклук, но карай. Иначе добре върви. Явно имат ограничен брой епизоди и много за побиране в тях щом върви с такова темпо историята.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 31, 2013 6:31 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Не, първи епизод си беше най-добрият досега
|
|
|
|
Заглавие: Re: Log Horizon (есен 2013) Публикувано на: Съб Ное 02, 2013 8:59 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Даду е прав Да видим какво ще ни предложат в 5ти еп.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|