Здравейте, реших да си купя таблет, но не търся нещо скъпо. Трябва ми основно за игри и гледане на филми. Спрях се на два, но не мога да избера кой от тях да бъде.
Честно казано аз не бих си взел нито един от двата. Бих събрал още 160 лева и щях да си взема новия Nexus 7, защото за още 160 лева получаваш нещо много по добро от тези двете. Аз например чакам от 5 месеца да излезе Nexus 5. Ако ги нямаш тези 160 лева сега изчакай 1-2 месеца събери ги и си вземи него няма да съжаляваш. А другия въпрос е дали ти трябва точно таблет, след около 2-3 седмици трябва отново да пуснат в продажба Nexus 4 който ще е за същите пари като Nexus 7, 4.7 инчов дисплей със снапдрагон на 1.7 всичките ти игри ще вървят без проблеми.
Публикувано на: Пон Окт 28, 2013 8:03 pm
Naruto
AnimeGod
Аз имам смартфон на Prestigio и е много добра машинката. А една моя приятелка пък има таблет на същата марка и не се е оплакала да има някакъв проблем. Така че ако се чудиш дали им струват продуктите, да, струват :Д
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения