Изравних им силите? Нееее.. Ще ги направя още по-имбави. И щом имат такава мега сила, за какъв зор им е да крадат банкаите? И не ми казвайте, че двама капитани ще се бият с тая малка пача...
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
От шинигамитата има още няколко капитана, което изобщо не са си показали цялата си сила. Например Hirako Shinji, Kyouraku Shunsui и най мистериозните Ukitake Juushirou и Urahara Kisuke. Ако добавим и тези предишни Фулбрингери който ще са съюзници на Ичиго.
Мангата върви чудесно. Единственото което ме притеснява е че имам чувството че прекалено много битки наведнъж ще се водят. И не знам как ще се следят тези битки :/ Като последен арк трябва всички да се излеят. Здравите вандери дето им казаха буквите колко да са били 20тина ? Нашите бойци май са повече.
Иначе нещо което ми е много интересно. Къде по дяволите е Ryuuken ? Бащата на Ishida ? При положение че Мустак-бах е убил Катагири с селекцията преди 9 години не го виждам да подкрепя вандерите... Ама Ишида уж отиде при тях.. И все пак пича не сме го виждали от кога ? От както върна силите на Ишида преди Hueco Mundo ... Едва ли е слаб или го е страх да се бие , надявам се да гов видим в действие. Може дори да има баща vs син битка!
И мен малко ме издразни, че тая малката се отваря на Шинджи. Божее и MS какъв транслейт ваднаха. Че и буквите обърнали лудаците. Тва много ми хареса. Добре Хитсугая спечели ма легна. Сойфон спечели макар и тя беше пребита жестоко. Сега ако Кубо ми пребие и готиния Шинджи не знам. ;д За скафандера Комамура не ми дреме. ;d Последните 3 глави са интересни връщат ме малко назад когато ме кефеше мангата. Това с 'ахаа не си виждал цялата ми сила - сега я отключих, благодаря ти' малко ми идва в повече, ама какво да се прави. Кубо си е Кубо. Няма да се казва Bleach ако няма такива гънки. ;d
_________________ A man who can't hold to his beliefs is never more than pathetic, dead or alive. - Saito Hajime.
Не знам кога или дали въобще ще има продължение анимето, но в едно съм абсолютно сигурна - не искам да виждам този чаршаф цветен . Тия мотиви , че и на тюрбан...
аз искам да има аниме. искам да видя Маюри :Д:Д:Д на мен единственият път когато Ичиго ме надъха с як стайлинг беше при Урахара. когато за първи път се появи бялата маска. Тогава беше много badass тоя момент. Сегаа....не ми хареса...добре че ги хвърли теа черги. :Д
_________________ A man who can't hold to his beliefs is never more than pathetic, dead or alive. - Saito Hajime.
Да, да... Кубо явно не разбра, че за 550+ чаптъра разбрахме, че всички в тая манга за нищо не стават и само Ичиго може да им помогне, че да отделя цял чаптър да ни го натърти пак...
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
ко да го правиш Ичиго му е панацеята на Кубо като свърши тая арка ще има 100 чапа как отваря буркани и лепи гипсокартон щото шинигамитата сами не могат
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 82 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения