|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 10:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: MyArt: ~wakashimazu~  Публикувано на: Вто Окт 08, 2013 9:13 am |
 |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
jfc #_____# ненормално яко!
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: ~wakashimazu~  Публикувано на: Пет Окт 11, 2013 10:45 pm |
 |
elvenom |
|
 |
Регистриран на: Пон Яну 22, 2007 3:42 pm Мнения: 1042 Местоположение: My own private Imbaland
|
very-super-hiper-duper-mega-special-awesome :]]
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: ~wakashimazu~  Публикувано на: Пон Окт 21, 2013 8:54 pm |
 |
Mangetsu |
|
 |
|
Aww!!! :3 Уникално! И толкова детайлно :д Супер е
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: ~wakashimazu~  Публикувано на: Вто Окт 22, 2013 12:49 pm |
 |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
красота! много бих се радвала на нещо от сорта на "step by step" урок... или по-скоро как минава мисловният процес - от идеята през разпределението на кой детайл къде ще иде, та до изпълнението на цялото нещо (:
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: ~wakashimazu~  Публикувано на: Вто Окт 22, 2013 12:59 pm |
 |
Mangetsu |
|
 |
|
^ аз също! Как си успяла да направиш фона... Аз нямам тва търпение и нерви да си играя да правя такъв фон:(
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: ~wakashimazu~  Публикувано на: Вто Окт 22, 2013 2:13 pm |
 |
~wakashimazu~ |
|
 |
Регистриран на: Съб Сеп 19, 2009 8:06 pm Мнения: 438 Местоположение: Hogwarts
|
Благодаря ви, радвам се, че ви харесва. ^^ А за step by step-а ще ми се наложи да помисля и после ще едитна поста, с каквото г/д измисля .. edit: Та .. Идеята идва след книга/филм, или просто от някой образ, който ме е впечатлил, като най- лесно и отвътре се получава, когато е посветено на някого. Първо очертавам главната фигура, с молив, заедно с детайлите; после допълнителните - както в случая са птиците, окото и дългото растение ( често гледам от неща от сорта на ,,Фауна на България" за мотиви); след това очертавам с рапидографите съответно подред нещата и ги запълвам; накрая правя фона- в общи линии както ми дойде, с уговорката да не повтарям едни и същи цветя близо едно до друго, както и да внимавам с кръгчетата(които са по-лесни от цветята), защото ако ги правя бързо стават елипсовидни/замазани/грозни. Големината на рисунката си идва когато ми писне да правя детайли (освен ако не направя рамка предварително, както предпочитам). А иначе не съм кой знае колко търпелива - по- скоро обичам да се концентрирам с рисуването. Проблемът идва, когато правя по- големи рисунки, защото не мога да се отърва от аматьорския вид (перспективи, ракурси, ала- бала), но уроци ще мина, чак когато ми се отвори време .. та сега го правя само от абстиненция, понеже не мога, от друга страна, без да си драскам.
_________________ ▫衛。
 ▫世▫ ※
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: ~wakashimazu~  Публикувано на: Пет Окт 25, 2013 9:21 am |
 |
Love child |
Feed you with a kiss |
|
hmm, interesting o.o а цветята ги разпределяш на различни места в групички и след това запълваш с кръгове? много се блазня да се опитам да направя нещо подобно~ (with given credit for the inspiration, ofc :3 )
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|