Да им видим историите ще е интересно. Правилно ли съм разбрал, че за да подейства hungry space, трябва да докоснеш миналата траектория на езика и след това вече атаките са директни.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
Този чаптър ми хареса много, историята на Акация у на тримата глупаци и да видим как се е заформило всичко, много добре. Да видим и защо Мидора е станал гаден и защо се е бил с Ичироу почти до смърт. Автора навреме се сети да го покаже, че напоследък със всичкия този рев малко бозаво беше.
Публикувано на: Съб Сеп 28, 2013 1:53 am
6iblio
Коматсу. А отностно "Its my full course's time to shine" залагам на това че след метеор спайс-а много съставки ще бъдат напълно унищожени,но Фул корса на Ичирю ще е нащо като бащата на всички съставки и с тяхна помощ лека полека ще почнат да се възвръщат. That or it just produces infinite food so people don't need to worry about what to eat. Старджун колкото повече го показват толкова по не ми прилича на злодей.Усещам как след реванша с Торико ще се присъедини към тях за да бият истинския "опонент".
God damn it! Пощади го в единия убий го в другия... Не очаквах нитротата да се появят толкова рано. Btw някой разбра ли какво имаше предвид Президента?
Публикувано на: Нед Ное 03, 2013 2:50 am
6iblio
Първото тъпо беше, че Мидора пощади Президента за да бъде убит чаптър след това. Другото е, че двама от най-силните и опасни хора на планетата не можаха да усетят синьота нитро. Ок, сигурно тия са супер силни, ама чак пък толкова се съмнявам, защото няма да има кой да ги бие... Третата организация се оказа по-силна от очакваното с адски много шпиони навсякъде. Колкото за това накрая - останах с впечатление, че едвали не Акация не е толко добър, колкото изглежда.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
Заглавие: Re: Toriko
Публикувано на: Пет Ное 08, 2013 2:10 am
6iblio
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 41 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения