|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пет Сеп 13, 2013 7:46 am |
|
Mangetsu |
|
|
|
Uzumaki, определено. Не съм я чел, а и никога няма да чета такава изродщина, но съм чувал, че това се води за най-страшната манга.
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Сеп 23, 2013 12:49 pm |
|
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Искам добре нарисувано шоджо клишенце. От тоя тип, където главният мъжки персонаж е на фаза "искам, но не ми стиска" (възрастови-социални-религиозни различия, мама-общество-ситуация не позволява и тем подобни мисли, които го държат на ръка разстояние от женския персонаж). Към героинята нямам претенции. Дали ще се бори да му налива кураж и акъл или ще е thikheaded и няма да схваща онова, което всички около тях вече знаят - все ми е тая. Просто искам да се наслаждавам на вътрешни терзания и лични драми. Хепи ендът и приличният арт са задълже. Хубаво би било и да не е много захаросано. (То, че без локуми и др.сладкиши няма как да се мине в шоджо е ясно. Просто да са в умерени количества.) Ако се намери добре измислен джосей с подобно съдържание и по-висше ниво драма, още по-добре. Но по принцип ми се чете симпатично-романтично-драматично шоджо клишенце. ^^;;
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Сеп 23, 2013 4:54 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Taiyou no Ie, Yumemiru Taiyou, Ao Haru Ride
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Сеп 23, 2013 5:20 pm |
|
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Първите съм ги настигнала вече. Започвам Ao Haru Ride. Благодаря!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пет Окт 18, 2013 10:36 pm |
|
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Thanks! Имах нужда от още някое заглавийце, а това изглежда прилично. Ще го пробвам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Окт 28, 2013 11:09 am |
|
Freez3. |
|
|
|
Freez3. написа: Нещо като Akame ga Kill? Ако може да е completed
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Ное 28, 2013 12:48 am |
|
krish |
|
|
|
^ Uragiri wa Boku no Namae o Shitte Iru, Get Backers, Hunter x Hunter, Hagane no Renkinjutsushi, The Breaker, Psyren, Fairy Tail, Nurarihyon no Mago, Zan, Sun-ken Rock, Black Cat,
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Дек 02, 2013 2:02 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Търся си манга със short horror stories, подобна на Fuan no Tane (& FNT Plus), Shiranui Kitanroku & Mist Story (не ми харесва особено много, но не е идеално лоша манга) мерси предварително
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|