|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Пет Сеп 20, 2013 7:00 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Цитат: Вече знаете, че съвсем скоро излиза първи брой на Death Note, а за догодина, освен него, Наруто и One Piece предстои да стартират мангите Bleach и Rosario + Vampire. Claymore е последното ново манга-заглавие, планирано за догодина. Очаквайте! https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 180&type=12 - излизащи в момента 1 - която ще излезне в близко бъдеще 3 - излизащи догодина
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Пет Сеп 20, 2013 10:13 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Супер новина! Айде по-скоро да ни зарадват с Тетрадката! П.С. Добавено е и "Claymore" на първа страница в последния ми пост.
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Вто Окт 08, 2013 2:02 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Супер! Само се чудя какво стана, по дяволите, с "Death Note"? Някой говореше септември, ама сигурно ще видим първи том по Коледа... И също ми е много чудно в какъв интервал от време ще се издават, след като станат 3 мангите, да не говорим, щом станат 4-5. По 1 том на 3 месеца? Дано да са увеличили персонала, защото не ги виждам нещата. П.С. "Наруто" брой 5 е добавен и на края на първа страница.
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Вто Окт 08, 2013 4:49 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Брой 4 на Наруто е излязъл на 8 юни по книжарниците, днес е 8 октомври и ни съобщават, че брой 5 заминава за печат. Мангата уж е двумесечна, пък аз 4 изброих... А все още са само Наруто и Уан Пийс... Тетрадката излиза "скоро" от сума време, ама още не е баш излязла. Поне казаха, че ще е тази година, така че има още два месеца време. От началото на другата година се очаква Белина с аромат на рози, ама де да видим т'ва начало да не се окаже средата или, недай си боже, края на годината... Артлайн хубаво са се заели с превода на манги, ама в крайните срокове са гола вода...
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Вто Окт 08, 2013 7:18 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Поне аз така си обяснявам нещата. Но не ми и отговарят на въпроса какво ще стане, когато излязат и другите заглавия, и си правя извода, че и на тях самите не им е известен отговорът. Силно се надявам нещата да потръгнат, да не чакаме по 4-5 месеца за една манга и поне "Death Note" да видим цялата. П.С. Дам, като им зададеш въпрос за мангите, или ти го избягват, или изобщо не ти отговарят. Наистина не ги виждам нещата, когато излязат и другите заглавия. "Death Note" ще е сигурно само по празниците.
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Чет Окт 17, 2013 12:25 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Студио Арт Лайн написа: Датата вече е ясна! Death Note 1 излиза на 31 октомври. Айде, честито!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Манга на българския пазар Публикувано на: Чет Окт 17, 2013 2:50 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
|
Мен ако питаш, това е просто съвпадения. И аз се надявам тетрадката да е редовна, ама... ще видим де. Едит: Именно!
Последна промяна VastoLorde96 на Чет Окт 17, 2013 3:09 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|