Дата и час: Пет Фев 07, 2025 9:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 9 от 17 [ 245 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Free! (лято 2013)
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 01, 2013 5:30 pm 
Аватар

7 ми хареса :) и по дяволите как Рин би Хару.. :О

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 19, 2013 12:48 pm 
Аватар

Остана още един епизод! :kicking:
Дано да има повече плуване, че само брътвежи има, братче...

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 21, 2013 9:29 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

KoP3Le7o написа:
Остана още един епизод! :kicking:
Дано да има повече плуване, че само брътвежи има, братче...

yyyyep
ако не се бяха съсредоточили толкова върху бишонените, а повече върху самото плуване щеше да е малко по-валидно аниме

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 23, 2013 10:06 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Още не мога да повярвам, че не само го почнах това аниме ами и го следя редовно :crazy: Явно не е чак толкова зле :P

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 26, 2013 12:19 am 
Аватар

В последния еп Nagisa беше на LSD. Или на по-тежка синтетика, но залагам на LSD.

Иначе яко завърши. Давам му 8/10 заради OP/ED комбото. Ако не друго, KyoAni направиха сносно лятно аниме. "See you next summer", eh?

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 26, 2013 7:07 pm 
Аватар

Нек'ви тъпи драми и безсмислени диалози вкарваха и положението беше трагедия,
трябваше да се съсредоточат повече върху самия спорт.
Накрая смяната на Рей с Рин беше толкова очаквана, че се молех да не са го направили, но уви...
И хепи енда - "спасиха" Рин от депресията му и му изпълниха мечтата. Какъв обрат!
Като цяло имаше епизоди, които гледах с голяма мъка.
Определено ако не го гледах онгоинг, щях сигурно да го зарежа.
Оценка: 4/10

П.С. На щафетата всички пъшкаха все едно някой им беше заврял нещо отзад,
а пък тоя Нагиса с тия делфини явно беше на тежки наркотици... =))

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 26, 2013 7:40 pm 
Аватар

7/10

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 26, 2013 11:31 pm 
Аватар

ха-ха...на тва аниме му изгледах началото и края и ми беше абс ясно кво се е случило...

:lol:

touchy ... :D

P.P. Само Абат матриал !! чудесно се побра в 2 епа :icecream:

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 27, 2013 4:24 pm 
Аватар

too gay..още като почна ми се стори леко ляво, в което няма нищо лошо, аз харесвам леви анимета. ама накрая като се заборичкаха Рин и Харука, вече направо се надявах да се целунат. освен това с тия женските имена няма как иначе да е. абе, оплакнах си очите иначе, не се оплаквам. макото щеше да ми хареса най-много ако не беше толкоз мека китка, вискок е и има яко тяло, но с тоз премрежения поглед, нещо не ми допадна. а Рин, все едно е третия брат на Хоузуки от Наруто Шиппууден, с тия зъби, едно към едно с Суигецу и Мангецу :D аз му дажам 6/10

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 28, 2013 2:27 am 
Аватар

Виждам, че проблемът на много хора с анимето е, че не се съсредоточава достатъчно върху плуването и ми е интересно как искате това да стане? Знам, че за някои е кофти 20 мин само да гледат нацепени бишита, които говорят помежду си (обикновено за плуване), но какво може да се направи по въпроса? Нищо, според мен. Една от причините е, че в плуването няма много действие, освен предвижването от единия до другия край на басейна, и то за време. А в последния епизод видяхме колко неловко се получи като се опитаха да го удължат малко.. /пъшкания, халюцинации и прочие :D / Като цяло, направиха каквото можаха с темата "плуване". Повечето време героите прекарваха в басейни, морета, океани, вани.. Даже ни научиха стиловете, дисциплините и т.н.
Да оставим това на страна, анимето си беше приятно за гледане, поне на мен де :D Малко драмата не можах да я взема на сериозно. Травмата на Макото беше някак.. тъпа и ненужна, колкото да запълнят там епизода с нещо. И от самото начало беше пределно ясно, че Рин се държи като кретен, защото иска да плува със стария си тийм. /леееееейм/

7/10 от мен. Ако все пак решат да направят 2-ри сезон дано да има Гоу х капитанът на другия отбор или направо да го направят Shonen-Ai с името "Free! - Haru's harem" и да оправдаят очакванията на всички. :lol:

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 28, 2013 10:27 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

A, да си дойдем на думата! Го да се взима с Микошиба (идеално ги визуализирам двамата), а останалите правят харем на Хару. Нитори изпада в тиха депресия, че губи Рин :lol: (Фуджошито в мен отдавна е спретнало сценария на втория сезон :lol: )

Ако беше рев-харем, всички слабости на това заглавие нямаше да ми правят впечатление. Но понеже се опита да мине за спортно, не можах да го взема на сериозно.
Хареса ми естествено. Бишита на корем, и то предимно голи. Героите бяха сладури, освен Нагиса, който ми лазеше по нервите повечето време. Рей не спираше да ме разсмива. Но, общо взето това е всичко - хубава визия и малко хумор. Плуването е като са сглобка, не като за основа. (И може би повод да ги съблекат :lol: ) Става за губене на време и за плакнене на очи. Ако му дам нещичко отгоре като оценка, то ще е заради Макото.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 1:11 am 
Аватар
Ecchi Warrior

Отличен край. Успяха да ме развълнуват :3
Определено си заслужи 8/10 ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 11:11 am 
Аватар

TsukiAkari
Цитат:
Една от причините е, че в плуването няма много действие, освен предвижването от единия до другия край на басейна

Ъ?
Да вземеш да изгледаш някое състезание по плуване по Eurosport примерно и тогава да говориш.
Интензитетът на плуване, тактиките срещу противниците, различното плуване в сериите и във финала, огромното количество дисциплини (самият им подбор в зависимост от способностите и състоянието е майсторство), в които участва един състезател.
В разни екзотични кратки плувания, като 50 м, тактиката може и да не е толкова важна, но в по-дългите без нея и без познаване и съобразяване с противниците за победа е смешно да се говори.
(Е, аз бях некадърен и никакви тактики и стратегии нямаше да ми помогнат, затова не съм участвал в състезания. =)) )
И това е само върха на айзберга. По-големият труд е в целогодишните тренировки. Преди всяка водна тренировка има поне 45 минути кондиционна. Предимно стречинг за гъвкавост и здравина на ставите. През лятото всеки тренировъчен ден се правят и кросове с бягане от по 5 километра.
Самата водна тренировка има различни етапи, усъвършенстване на определени елементи от стиловете и обръщането, през спринтове, до маратони. Почва се от минимум 3-4 километра плуване, та до 11-12 (е, по-рядко. Зависи и от басейна. Ако е достъпен само 25 м. той става само за трениране на елементи).
Минимум на месец се правят контроли, като се води статистика как се справят състезателните и съответно има промени в индивидуалните тренировки.

Травмите и възстановяването също са едва ли не стандартна част от процеса.

Не знам за другите спортове, но съм 100% сигурен, че е така и при тях.

С други думи има доста екшън и вервайте ми, всичко това може да се вкара в интересни сюжетни линии.
Както писах по-горе, едно състезание си е достатъчно сложно, особено на отборно ниво.

Дропнах анимето и не знам как е нататък, но ако липсват изброените елементи, значи въобще не им е дремело за никакво плуване :lol: което пък и трябваше да се очаква.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 11:54 am 
Аватар

Ем, само си говореха тъпотии и вкарваха смешни драми, пълна загуба на време е.
Цялото аниме беше направено, за да си плакнат жените очите, въобще не се обръщаше
толкова много внимание на плуването, то беше е така по между другото.

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 7:27 pm 
Аватар

velush написа:
TsukiAkari
Цитат:
Една от причините е, че в плуването няма много действие, освен предвижването от единия до другия край на басейна

Ъ?
Да вземеш да изгледаш някое състезание по плуване по Eurosport примерно и тогава да говориш.

Пробвала съм, но ми стана скучно и го спрях.. :confused:
И всичките тея неща дето ги изброи по-надолу (няма да ги повтарям), малко или много ги имаше в анимето. Да вземеш да изгледаш Free! примерно и тогава да говориш?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 9 от 17 [ 245 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]