|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Нед Сеп 22, 2013 6:14 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
И аз имам ?си: 1. За дълголетието на човекотитаните - за повече от 60годишна , Имир изглежда доста добре 2. Защо аджеба като решиха да събарят стени наште хора Колосалния и Бронирания, не стигнаха до съвсем вътрешната стена и да са приключи? Обяснявам си го, че са си мислили, че като пропукат стената, титаните ще се освободят, но не се е получило. Защо им трябваше да се внедряват в трейнинг програма?? - може би точно за инфо и да докопат някой от сектата да развали магията. 3. И разбира мистерията около стените- според мен този секта-клан е влезнал в споразумение с човекотитаните от колосален тип или пък ги е 'омагьосал' да защитат остатъците от човеците, но сега се пази в пълна тайна, защото ще настане всмут. Според мен по-скоро нещо са им направили, щото никое нормално същество няма да иска да прекара живота си като стена... И Райнер и Брет сега да искат да ги освободят... Затова им е необходима и Криста(Хистория)- да разомагьоса стената.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Нед Сеп 22, 2013 9:02 pm |
gring0 |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 15, 2013 11:02 pm Мнения: 26 Местоположение: Варна
|
1. По скоро, докато са във форма на титан шифтърите не стареят. 2. Може би план А е да намерят някой като Ерен, а ако не успеят, план Б геноцид на хората. 3. Хистория и Имир изобщо не им се намираха в плановете, по скоро е нещо от типа колкото повече толкова по-добре, защото се колебаеха дали да вземат Имир защото все пак е убила техен другар. Едва ли Берт и Райнер искат да освободят титаните в стените, Б&Р искат Ерен или да убият хората, а и можеха да освободят титаните от досега изоставените стени + Колосалния(Берт) винаги чупи портите на стените но не самите стени. Само тези стени пазят хората живи, всеки който не се интересува от смъртта на хората няма да бута стените, Хистория е единствено нужна за да разкрие тайната, което ми се струва мн глупаво или аз нещо не разбирам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Съб Сеп 28, 2013 12:08 am |
|
DiaDora |
|
|
|
gring0 написа: 2. Може би план А е да намерят някой като Ерен, а ако не успеят, план Б геноцид на хората. Аз не разбирам закво им е Ерен, освен да го приобщят към техния вид и сладко shifter-ско community.. Стана ясно, че Ервин е знаел за тези шифтъри от преди, но как и защо...тепърва ще се изяснява. Много ми е интересно лелеей, ни моа да чакам !!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Съб Сеп 28, 2013 2:23 am |
gring0 |
|
|
|
Ем чел съм много предположения във форуми по този въпрос и ги смесих със собствена теория за Ерен: Ерен всъщност е много стар шифтър, дори от най-старите и тази инжекция от баща му всъщност потиска силите му или нещо друго, но не тя го превръща в титан, а той винаги е бил такъв. Дори бащата на Ани който я обучава как да бъде добър титан и т.н. е самия Ерен и всъщност шифтърите могат да променят възрастта си или да се подмладяват по принцип или докато са във форма на титан. Та Ерен е този загубен водач на тези шифтъри, с изтрита памет, но след като останалите шифтъри го виждат веднага го разпознават и единственото намерение им е да му възвърнат паметта за да може той да ги води отново към победата на войната която водят.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Съб Сеп 28, 2013 3:10 am |
|
DiaDora |
|
|
|
Напрао ме фърли в джаза бе мен... Има логика - изведнъж пък така да му се нафърлат да го рекрутват и да рискуват всьо... Наистина can't wait!!!! Става ВСЕ по-интересно и по-интерсно!!! П.П. Са да не се окаже ,че цялото население е шифтъри и им супресират силите с тез инжекции
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Пон Сеп 30, 2013 1:12 am |
|
Elionande. |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 17, 2011 9:47 pm Мнения: 459 Местоположение: завод за комини
|
gring0 написа: Ем чел съм много предположения във форуми по този въпрос и ги смесих със собствена теория за Ерен: Ерен всъщност е много стар шифтър, дори от най-старите и тази инжекция от баща му всъщност потиска силите му или нещо друго, но не тя го превръща в титан, а той винаги е бил такъв. Дори бащата на Ани който я обучава как да бъде добър титан и т.н. е самия Ерен и всъщност шифтърите могат да променят възрастта си или да се подмладяват по принцип или докато са във форма на титан. Та Ерен е този загубен водач на тези шифтъри, с изтрита памет, но след като останалите шифтъри го виждат веднага го разпознават и единственото намерение им е да му възвърнат паметта за да може той да ги води отново към победата на войната която водят. Въх, звучи добре. Много даже *mindfuck*
_________________ ♫ // ✿ // ✖
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Сря Окт 02, 2013 5:16 pm |
gring0 |
|
|
|
благодаря ...................................................................................................... http://www.mangabird.com/shingeki-no-kyojin-50?page=1Малко тайни разкрити Ерен пак кърти мифки, нз защо го хейтвате толкова ...................................................................................................... След като се разбра, че Ерен може да управлява титани, мисля че е вече ясно как е построена стената... просто майнд блоу
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Нед Окт 06, 2013 6:24 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
drop it then, why suffer ... Мен си ми е интересна. So Ерен наистина е гуруто на гигантите и може да ги управлява,... само да знаеше как обаче ... Лека-полека си възвръща способностите както се вижда ... Да видим как ще ги култивира. Мадам Hange ще изиграе централна роля за целта усещам Bert & Ryner пощуряха кат видяха тази му способност в действие. A Armin какъвто ми е умичЪк, как изманипулира гОркия Берт. Too much Mikasa-Eren drama, meh... Ервин без ръчица, а Ханес РИП _______________________________ И са пак цял месец
|
|
|
|
Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin Публикувано на: Нед Окт 06, 2013 7:06 pm |
|
IceBreaker93 |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 13, 2011 4:59 pm Мнения: 1721 Местоположение: 5th circle of the hell
|
Wind_Falcon написа: Реакцията ми след 50-ти чаптър: "Това е най-тъпата манга която съм чел, заклевам се." Чети си ш*бания берсерк и трай.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|