|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai! (есен 2013) Публикувано на: Нед Сеп 22, 2013 11:31 pm |
|
blink182 |
Модератор |
|
AniDB <> MAL <> ANNЗаглавие:Main Title: Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai! Official Title: 世界でいちばん強くなりたい! Short: Sekatsuyo Вид:TV Series Епизоди:Unknown Година:09.07.2013 till ? Жанр:Action,Ecchi,Sports Продукция:ArmsОфициален сайтhttp://www.sekatsuyo.com/ANN написа: Hagiwara Sakura and Miyazawa Erena are the leading members of a popular idol group Sweet. One day, Erena is injured by the attack of a female pro-wrestler Kazama Rio during the recording of a TV program. Sakura gets mad at Rio and gives her a dropkick. To avenge Erena, Sakura enters the female pro-wrestling matches.
|
|
|
Заглавие: Re: Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai! (есен 2013) Публикувано на: Пон Сеп 23, 2013 9:03 am |
|
Dark Ranger |
|
|
|
Борба+цици... Това е за мен, 100% ще го гледам.
|
|
|
Заглавие: Re: Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai! (есен 2013) Публикувано на: Пон Сеп 23, 2013 11:44 am |
|
velush |
|
|
|
Такива неща като цици и боркини трябва да ме кефят...ама не, никакво желание не изпитвам да я гледам този щуротия.
Дали защото е прекалено неприкрит фенсървис (а предполагам всеки обича малко заигравка, прикриване и тийз вместо само стрип) или защото съм виждал истински боркини (които са ми толкова сексапилни, колкото и мъжете борци...т.е. никак...). С други думи в спорта са интересни състезателната част и уменията. Сексуализирането за мен често проваля нещата. (Да и в Softteni дето въпреки минималното количество спорт, в крайна сметка нe ми хареса.)
Последна промяна velush на Пет Сеп 27, 2013 11:33 am, променена общо 2 пъти
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai! (есен 2013) Публикувано на: Пет Сеп 27, 2013 1:50 am |
|
Rampage |
|
|
|
DARK RANGER написа: Борба+цици... Това е за мен, 100% ще го гледам.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai! (есен 2013) Публикувано на: Нед Сеп 29, 2013 12:17 pm |
|
posteriori |
|
|
|
velush написа: съм виждал истински боркини (които са ми толкова сексапилни, колкото и мъжете борци...т.е. никак...). С други думи в спорта са интересни състезателната част и уменията. Сексуализирането за мен често проваля нещата. (Да и в Softteni дето въпреки минималното количество спорт, в крайна сметка нe ми хареса.) Това тука не са боркини, а кечистки. Много съществена разлика. А и предполагам, ще можеш да очакваш точно толкова спорт, колкото и във Free. Само че за другата аудитория. Така че, това ще е просто една еччи простотия и нищо повече.
_________________ .~.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai! (есен 2013) Публикувано на: Чет Окт 03, 2013 6:59 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
blink182 написа: female pro-wrestling matches. Ко? Не! Ако искате да видите истинско меле метнете око на Еър Мастър в частта когато тя влезе в female pro-wrestling-а...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|