Shana_Ks написа:
Защо в днешно време светът е толкова криворазбран и ограничен? От кога се смята, че исказването на лично мение и впечатления е псуване, хейтене и тн. Аз не виждам човека да е псувал. Организаторите също спазват добър тон. Така че коя част точно намери за псувня? Има и други участници в спора, които са се регистрирали за едното мнение, но ти упрекваш само един. Извинявам се и аз, ако съм убидила с нещо някой, ако трябва и ще го направя лично като се видя с хората...Ама не виждам някой с нещо да е сгрешил. Всеки си изразява позицията. Още повече, че повечето позиции са подкрепени с аргументи.
Хейтене е когато просто си казваш някви неща на рандом колкото за спорта да убидиш някой.
ПС. Явно не си следял/а спора във Фейсбук за да забележиш разни неща. Няма да се повтарям от там, защото вече е минало. Не искам да отваряме тая тема пак, защото няма да е приятно нито за мен, нито за организаторите. Искрени извинения отново
Абе честно да ти кажа вие с Odesos или какъвто му беше ника (мързи ме да гледам как беше точно) сте криворазбрани
Таума ти го каза в поста преди мен
кратко, точно и ясно Организаторите естествено, че ще запазят добрия тон все пак са ОРГАНИЗАТОРИ, а не хейтърчета. Да, права си, че има други участници в дискусията за Анифест 2013 с по едно мнение, но те поне са били на самият евент, а не <insert random name here and hate for no reason>
А отностно това дали си
Обидила някой, на организаторите май вече не им правят впечатление коментарите ти, защото вместо да изкажеш градивна критика, която да спомогне с развитието на евента само хейтваш тук и във фейЦбука
Ясно, е че не може на всеки да му хареса евента, но това не е повод за масов хейт навсякъде от твоя стрна + събиране на агитки за подкрепа, което лично го намирам за смешно!
Ако искаш да се извиняваш на някого, извини се
на който трябва, където трябва и както трябва, а не клоунските истории тук и във фейЦбука
Не знам за кой спор във фейЦбука говориш но ми бие на заплаха това " защото няма да е приятно нито за мен, нито за организаторите." ... което е глупаво
Толкова от мен, ПОЗДРАВИИИИИИИИИИИИИ